Sakın sakın zirkonyum falan kaplatma dişlerinde başka bir problem yoksa. Benim de sapsarıydı gayet beyazlattım.
Sakıncası yoksa foto at istersen süslü benimki de cok sarıydı cünkü benzerse eğer yaptırdıgım tedaviyi söyleyeyim
Süslü bulamadım galerimde yarın atarım. Sigara 1 paket içiyorum. Bırakmayı düşünüyorum ama çaydan nasıl vazgeçerim bilmiyorum. Türk kahvesinden de öyle. Zirkonyumda bunlar sararma yapmıyormuş. Renkli gıdalara ve çay kahve tüketimine dikkat etmeyenlerde hızlıca eskisine dönüyormuş dişler. 2 dişimde hafif yamukluk var tel takılmaz dediler o derece hafif. Ben de o karakteristikliği seviyorum. Kendi şeklinde zirkonyum kaplatamaz mıyım :(
Diş beyazlatma işleminde eskiye dönüyormuş demek istedim, klavye hatası olmuş
Kaplamaya niye sakın sakın dediniz ya çok kötü bir işlem mi? Ben de üst ön 4 dişimi kaplama düşünüyorum da merak ettim
Süslü şekli değişsin diye mi yoksa benim gibi renkten ötürü mü istiyorsun sen de
Hem 1 tanesi yamuk önden sıkıntı yok da yandan bayağı boşluk duruyor
Dişlerim yapı olarak pek iri değil biraz iri olsunlar istiyorum rengi aslında sarı gibi ama rahatsız edici şekilde değil yani kaplamayı doğal durması için yakın renk yaparlar herhalde yani daha dişçiye gitmedim fikir olarak böyle düşünüyorum
Lamine kaplama galiba benim baktığım zirkonyum arada ne fark var onu da bilmiyorum aslında ama gülümseme estetiği olrak geçiyodu baktığımda
Pardon da diş beyazlatma zaten kalıcı bir işlem değil, beyazlattıktan sonra sigara çay kahve şarap vs tüketimiyle orantılı bir hızla dişler tekrar lekenebilir bu normal bişey. Ona bakarsanız saç boyatmak da kalıcı çözüm değil napalım kazıtıp peruk mu takalım?
Zirkonyumda dişler kucultuluyor ve biz 10 senede bir degistirilmesini oneriyoruz. Kötü bir islem degil ama dişten her kaldırılan madde dişi zayıflatıyor. Süslü lamine yaptırabilirsin. Sigara kahve beyazlatmayı cok hızlı geri donduruyor. Ama lamine ve zirkonyumda da cok az renklenmeler oluyor
A5 bu değerli analojilerini başka sorularda da görmek isterim. Burada pek bir yaraya merhem olmuyor da