dikey süpürge şarjlı mı yoksa kablolu mu?

selam süslülerim. dikey süpürge almak istiyorum ancak kablolu mu yoksa şarjlı mı olsun karar veremiyorum. kullandığınız süpürgeleri ve önerip önermeyeceğinizi yazar mısınız? özellikle nispeten daha uygun fiyatlı olanlar lütfen çünkü buna ayırabileceğim bütçe kısıtlı.

1. Süslü fp bir şarjlı süpürge olarak samsung jet 85, hepsiburada kendisi satıyor araştırmanızı öneririm. Tek bariz eksisi bataryası, ama yedek batarya satılıyor ileride de bi batarya daha alınabilir.

2 ekim 2024 20:43

2. Bence şarjlı daha pratik süslü. Bizde Arnica solara var,çekiş gücü, kullanımı vs oldukça iyi. Fiyat performans ürünü

2 ekim 2024 21:15

3. Valla sarjli olmasi büyuk rahatlik ama çok kisa süre calisiyo sarjli süpurgeler max 15 dk. falan benimki bosch öyle yani evim küçük bir de yedek bataryali biterse degistirebiliyorum. Kablolu alqcaksan zaten normal süpürge al daha iyi. Ama alacağin süpürgenin calisma süresini ve temizliginin nasil yapildigini mutlaka araştir sor. Mesela boschun temizligi çok zor oluyor temizlerken heryer geri toz oluyor. Yeni bir marka gelmiş ülkeye Shark diye yeni alacak olsam onu tercih edebilirdim. Dysondan daha iyi özellikleri var gibi duruyor

3 ekim 2024 19:59