dikkat çekmeyi seviyor musunuz yoksa sizin için önemli değil mi?

beğenilmek herkesin hoşuna gider bir saniyeliğine bakılmak falan ama girdiğiniz her yerde herkesin dönüp size bakmasını, bir şekilde insanların gözünün hep size kayması hoşunuza gidiyor mu/gider miydi yoksa tmm insanlar beni beğensin ama o kadar da olmasın diyenlerden misiniz, neden?

1. eğer gözler hep benim üstümde olsun diyenlerenseniz kendiniz gibi biriyle arkadaş olabilir miydiniz, sonuçta olay bir yarışa dönebilir?

29 kasım 2019 16:00

2. Evet seviyorum.

Mor ya da siyah ruj sürüyorum bu yüzden ve Kaşimda ve burnumda piercing var. Dekolte vermek yerine makyajla ya da aksesuarla dikkat çekmeyi severim yalnız.

29 kasım 2019 16:01

3. Seviyorum ama asla o kadar guzel/seksi degilim bu da benim dramim

29 kasım 2019 16:10

4. yükseleni ya da burcu aslan olanlar toplanmış yine

29 kasım 2019 16:15

5. yaşım küçükken severdim ama şimdi 26 yaşındayım hiç sevmiyorum hoşuma gitmiyor dikkat çekmek.

29 kasım 2019 16:48

6. anonim 7 ortama girdiginde fikirlerin disardan belli oluyo zaten aynen

29 kasım 2019 18:53

7. ben seviyorum ama bunun için ekstra çaba sarfetmiyorum. ilgi çekicem diye maymuna dönen insanlara acayip kıl oluyorum.

29 kasım 2019 18:55

8. Dikkat çekmeyi seviyorum. Bu yüzden renkli giyinirim hatta. Siyahlar giyip kaybolmak bana göre değil. Kendim gibi biriyle olmak istemem çünkü ön planda olmak isterim.

29 kasım 2019 19:12

9. Ben hiç dekolte giymiyorum ve kendimde sevmiyorum. Dikkat çekmeyi tabiki seviyorum. Uzun boyluyum ve saçlarım sarı ve uzun. Genelde iri dalgalar yapıyorum,uzun etekler ve topuklu botlar giyiyorum. Belimi saran kazaklar,basic bluzlar giyip içine sokup,kemer takıyorum. Genelde giyimim bu şekilde oluyor. Saçlarımı ve makyajımı çok çok fazla özenli yapıyorum. Bu şekilde dikkat çekiyorum ve hoşuma gidiyor tabiki

29 kasım 2019 19:37

10. Dikkat çekiyorum, yaşım 22 ve artık sıkıldım bundan. Görünmez olmayı istiyorum. İnsanımızın erkeği de kadını da taciz eder gibi bakıyor. bakmakla yetinseler yine iyi. Laf atanlar da oluyor (kadın,erkek). üstelik sevgilimi yanıma yakıştıramadıklarını çok belli ediyorlar hatta söylüyorlar. Sevgilim kendini yetersiz görmeye başladı ve gerçekten üzülüyorum.

29 kasım 2019 20:15