dilan polatın oğlu milan. ?

farkında mısınız böyle sosyal medya ünlüleri sayesinde artık abartı davranışları bile insanlar deli gibi savunuyor. şu çocuğun davranışlarını bile meme haline getirmişler herkes eğleniyor. şımarık diyenlere sen hiç çocuk olmadın mı diyorlar. çocuk sürekli küfür ediyor, el hareketi çekiyor, bağırıyor, tepiniyor ve ailesi başta olmak üzere yaptığı her şeye gülüyorlar. çocuğun her anının paylaşılması da ayrı bir mesele. muhtemelen bu çocuk en iyi okullarda okuyacak ve ben en iyi okullara da göndersem çocuğum böyle insanlara maruz kalacak. şimdiden öğretmenlere üzüldüm. çevrenizde herkes böyle mi çocuk yetiştiriyor süslüler gerçekten içim karardı. bu davranışları normalleştirenlerin sadece sosyal medyadaki çocuk ve ergenler olduğuna inanmak istiyorum. niye takip ediyorsunuz demeyin hülya mizgin dilan gibi insanları engellesek de yüzlerce sayfa paylaşmaya devam ediyor görüyoruz

1. Çocuk videolardan gördüğüm kadarıyla ciddi bir ayrılık kaygısı yaşıyor, anne babasından çok bakıcıyla muhatap. Annesi bir yere gidip geldiğinde beni niye götürmediniz diyor. Baba figürünün çocukla vakit geçirdiğini de düşünmüyorum.

21 eylül 2023 16:39

2. Sanki çok meşhur bir belgeseli kaçırmışım gibi hissettim yeminimi bozdum takibe alıyorum

21 eylül 2023 17:02

3. Belki para içinde yüzüyorlar o çocuktaki şansın çeyreği sende yok ne üzülüyorsun diyebilirsiniz süslüler ama truman show gibi hayat yaşamaları bence çocuklar için çook üzücü. ebeyevnlerle iletişim kuramamak, isteklerini anlayamayacak kadar gerçeklikten kopmuş olmaları, sınırlarına saygı duyulmaması, zorbalığa da uğrasan annenin babanın umursamaması, özelinin hiç tanımadığın insanlara annen baban tarafından açılması hepsi travmatik şeyler. Biri hırçınlaşarak diğeri kabuğuna çekilerek belli ediyor demek ki. Bu influencer anne babalara hiç pişmanlık gelmiyor mu arada çocukları hakkında ileri geri konuşulurken falan. Benim annem akrabalarla görüntülü görüşürken telefonu bana çevirince bile sinirleniyorum kim sürekli kameralarla, kurgu içinde yaşamak ister ya. Milan gibi çocuklar ileride başka çocuklara zorbalık yapacak. Yaşananlar hiç hoş değil. kendilerinin tamamen özgür yaşayıp da arada siyasal islamcı gazı almak için girdikleri rolleri biliyorum ama kuran dersi olayını bilmiyordum. Kıza aşırı üzüldüm. Bu siyasal islamcı kitleyi hedef olarak seçen herkesten korkuyorum ben. Diğer bir influencer özlemin de minicik çocuklarını tesettürlü paylaşması sürekli namaz kılıyorlar kuran okuyorlar diye tiyatro gibi çocukları giydirip çekmesi bana çok rahatsız edici geliyor. Alın tüm akpliler sizin olsun

21 eylül 2023 17:07

4. Süslü bu ve benzer ailelerde sağlıklı çocuk yetiştirmek için gerekli olan elementlerin olmadığını biliyorum ama milyonlarca insan tarafından alkışlanınca doğru yoldayız sanıyorlar. Gayet seküler olup siyasal islamcılardan midesi bulanan çok iyi eğitimli arkadaşlarım bile enerciiii diye gezmeye başladı. Ben buna şaşırıyorum. Bu sözlükte de dilanıma laf söyletmem diyen çok kişi var neyini savunuyorlar anlayamıyorum

21 eylül 2023 17:27

5. Dilan Polatı da oğlunu da bilmiyorum ama ss nın yukarıda yaşadığı şeyi yaşıyorum. Kızım ismi nam yapmış bir özel okulda ve sınıfında yukarıda bahsedilen şeylerin aynısını yapan çocuk sayısı çok fazla. 7 yaşında ki çocuk öğretmenin özel bölgelerine dokunabiliyor, öğretmenine hiç durmadan hakaret ve argo kelimeler kullanabiliyor, arkadaşlarına darp, küfür hakaret ne düşünürseniz var. Sınıf mevcudu 18, bu bahsettiğim tarzda ki çocuk sayısı 12. Ailelerle kesinlikle bu problemleri halledemiyoruz çünkü onlara kalsa çocukları sadece hareketli. Çok zorlanıyoruz

21 eylül 2023 17:37

6. Anonim 6 gerçekten çok üzüldüm. Yaşananları tahmin etmek zor değil ve cehalet görgüsüzlük avamlık günden günde güzellenen bir şey oldu çözümü de imkansızlaşıyor. Öğretmenlere de normal çocuklara da çok üzülüyorum. Şu an çocuk sahibi olsam mı olmasam mı evresindeyim böyle şeyleri dinleyince kendimi kısırlaştırmayı düşünüyorum. Biz çocuğumuzu doğaya, hayvanlara, insanlara duyarlı yetiştiriyoruz, empati yetenekleri çok gelişmiş oluyor, nazik yetiştiriyoruz ama geliyor düzgün yetiştirilmemiş çocuk hem öğretmenlere hem benim çocuğum gibi akranlarına dünyayı dar ediyor. Ne kadar para verip iyi okullara göndersem de ne kadar çabalasam da önüne geçemeyeceğim. Düşündükçe içim kararıyor. böyle insanların servetine servet katmak için ihmal edip yetiştiremediği veletler yüzünden o çocukların ve onlarla uğraşmak zorunda kalanların yaşayacakları travmalar ne olacak? Her şeye beğenmiyorsan geç diyenlere şaşırıyorum yarınlar yokmuş gibi kendileri bu toplu cahilleşmeden etkilenmeyeceklermiş gibi...

21 eylül 2023 17:56

7. ben de bir öğretmen olarak yazayım. geçtiğimiz sene 6 yaşında bir öğrencim vardı. asla susmayan, yerine oturmayan, dersi dinlemeyen, dinleyenlere de mani olan, çok terbiyesiz bir çocuktu. okuldaki 2. haftamda derste susmasını ve oturmasını istedim diye bana tekme tokat girişti. sonrasında da gözüme kalem attı. ne müdür, ne rehber öğretmen, ne de sınıf öğretmeni bir şey yaptı bu konuda. (ben ingilizce öğretmeniyim.) sadece annesine bildirdik, özür diledi ama tabii çocukta bir değişim olmadı. o kadar çok ki böyle çocuk, özellikle erkek çocukları hep böyle yetiştiriliyor.

21 eylül 2023 18:01

8. Üzülmeyin, her çocuk böyle değil. Nah çekmeyi çoğu aile normal karşılamıyor çok şükür. Ben de genç kıza üzülüyorum ya kız istemiyorum çekilmek dediği halde annesi kızım istemiyor diyerek çekmeye devam ediyor, istemiyor şöyle böyle diye anlatıyor. Eee anlatma işte istemiyor, utanıyor belli ki

21 eylül 2023 18:05

9. Ss dünya hassas ve iyi kalpliler için çok zor ama bu dünya sadece onların dünyası değil. Bu bahsettiğim kişilerin hepsi sonradan görme.

Çocuk ailenin ortalaması, anne baba çocuğa nasıl davranıyorsa o da arkadaşlarına öyle davranıyor. Bu çocuklara çok üzülüyorum anne babalarının hiç ilgi göstermediği çocuklar. Veliler Sabahtan akşama kadar olan çocukları okuldan sonra da etüt, kursla okulda kalmalarını istiyor. Çocuklar sadece eve yatmaya gelsin kafasındalar. Bu arada en çok öğretmenlere üzülüyorum çünkü asla ve asla öğretmenlerin çocuğa kızmasına, müdahale etmesine izin vermiyorlar. Çocukta öğretmenine sen bana karışamazsın diyor. Oysa ki o çocukları kendileri evde terlikle dövdüklerine eminim ama ispatlayamam

21 eylül 2023 18:06

10. Bu arada 1. Sınıfta 97 senesinde beni özdl bi okula yazdırmışlardı, sonra 1 hafta içinde beni ordan aldılar ve pilot bir devlet okuluna geçmiştim, öğretmenimiz süperdi ve arkadaşlarım da çok iyiydi, hala görüşürüz. Annem neden beni okuldan aldıklarını daha yeni açıkladı, konu bir şekilde oraya geldi ve okulda çok fazla sonradan görme veli olduğunu, çocukların da çok fütursuz olduğunu ve bundan dolayı rahatsızlık duyduklarını, benim çevremin bu insanlardan oluşmasını istemediklerini söyledi. Ne yazık ki var böyleleri ve anonim 6 nın yazdıklarına çok üzüldüm ya, bir yanda görgüsüzler, öbür tatafta suriyeliler

21 eylül 2023 18:11