dilan ve engin polat kim neden bu kadar zenginler?

susluler bu insanlar kim bikac reelsa kadar tanimiyodum nasi bu kadar zenginler sanirim akpliler bir tek onu biliyorum

1. Yandaşlık, vergi kaçakçılığı ve kara para aklama var diyorlar.

23 haziran 2023 14:52

2. Güzellik merkezinden bu kadar zengin olunabileceğini düşünenler için elimde satılık köprü ve otoyol var düşünürseniz. Şu söylediğiniz isimlerin 5 sene önceki hallerine bakın tekrar düşünün.

23 haziran 2023 14:57

3. franchise ücreti 15-20 milyon tl falanmış bu arada.

dilan polat ben babadan zenginim dayılarım da zengin bütün yolları onlar yaptı falan diyordu.

malum partili olduğunu düşünüyorum ben de fakat diğerleri gibi yaygarasıno yapmıyor nedense ki kitlesi genelde muhafazakar veya akpli.

ama yine de şu andaki zenginliğini benim de aklım almıyor, çeşmeden akar gibi akıyor sanki para

23 haziran 2023 15:01

4. 28 mayista rteye basmisti oyunu zaten kocasinin fotosunu rtenin yerine koyup atmisti sanki oyle bi seyler wjagdkfll

23 haziran 2023 15:08

5. Ay bu dilan polat komedyen fazlı polat'ın eşi dilan polat değil mi ? Ay ne saf biriyim yarabbim kaç gündür o sanıyorum ahahsjsmdmdha aydınlandım resmen.

23 haziran 2023 15:18

6. Danla biliç'i, Enes batur'u geçtim hande erçel'in bile sosyal medyadan kazanamadığı parayı bu kadın kazanmış. Yok canım tırnak yapıp kazanıyor o hijyen yoksunu salonlarında. instagramı katalog yapan eskortlar da beş vakit namazında, arada link verip ev geçindiriyor, çocuk okutup burs veriyorlar.

Matematik bilmeyen toplumların geldiği nokta.

23 haziran 2023 15:28

7. arka planda çok pis işler döndüğü kesin. Özenmeyin bunlara yavrum. İşimize gücümüze bakalım.

23 haziran 2023 15:50

8. Hiç bilemem nasıl zengin olduklarını ama Benim aşırı cool, almanyada doktora yapan mühendis arkadaşım bu kadını takip ediyor bu şok bana yeter bu varoşlukla bu kadar takipçi toplamaları inanılmaz geliyor meğer insanlarda ne varoş aşkı varmış yaa

23 haziran 2023 16:07

9. ya bir de salonlarının google yorumları çok düşük, şikayetvarda bir sürü şikayet var falan. ama salonları yine de tıklım tıklım? o rasping mesela nasıl mümkün olabilir böyle bir şey? birkaç seansta sözde koca göbek gidiypr ama öyle bir şey olsa dünyada şişman kalmazdı? (ameliyatşara vs göre risksiz ve uygun fiyatlı sonuçta.)

e bunlara rağmen hala nasıl inanılmaz talep var?

23 haziran 2023 16:48

10. Opening yazamayıp open yazan (dubai açılış gönderisine) zengin olsa neeeeeeeee, olmasa neeeeeee. Bu arada ben o takı tokaların sahte olduğunu düşünüyorum.

24 haziran 2023 00:36