dilde 14 bin yapmak için kaç net gerekiyor?

tyt için soruyorum netlerim 50 küsür civarı ve çok artacağını sanmam tytden ne kadar arttırmam gerek? teşekkürler

1. öyle mi dersin anon 1 :( ingilizceyi konuşabiliyorum ama bu sınavlara alışamadım kelime bilgim düşük çok da geç aksiyon aldım bu konuyla ilgili çok isterim 14 bine girmek

25 nisan 2021 15:57

2. Tyt de ts 36-36 / mf 6-4 dü netlerim. Ayt 85 netti. 2400 siralama yaptim referans olmasi acisindan tyt nin benimkinin yarisini bile yapsaniz baya bir yuksek gelir.

25 nisan 2021 16:08

3. ay kızlar teşekkür ederim cidden çok moralim bozulmuştu belli başlı soru tiplerini yapamıyorum diye motive oldum sayenizde bırakmıycam kesinlikle

25 nisan 2021 16:10

4. Ortalama 60 net. Tabi şimdi sistem değişti sıralamalar kaydı ama aşağı yukarı o sıralamanın hak ettiği ortalama bir tyt ile

25 nisan 2021 17:21

5. yök atlasta bunun da verilerinin olduğu bir sihirbaz var diye hatırlıyorum ona bakabilirsiniz.

kolay olduğuna ben de katılıyorum ayrıca, 74 tyt ve 61 ayt ile 5k yapmıştım. ingilizcem de o zamanlar rahatça konuşup yazışabileceğim kadar iyi değildi.

25 nisan 2021 20:13

6. süslü 14bin ile ne yapacaksın? gerçekten bu sıralamanın denk geldiği okullar bölümler mi hedefledin ben össye gireli 10 yıl olacak nerdeyse bu kadar değişmiş mi sıralamalar merak ettim

26 nisan 2021 00:35

7. anonim 7 ankarada ing dili ve edebiyatı veya edirnede ingilizce öğretmenliği tutuyor tabiki daha yükseğini yapmak isterim ama dil sınavına çalışmak için kişisel sebeplerden dolayı çok geç kaldım realistik bakmaya çalışıyorum beklentimi düşürüyorum diyeyim bir de evet sizin zamanınızdaki puanlarla şimdiki bir değil şimdi üniversite çok

26 nisan 2021 00:53

8. Anladım süslü. Ben sınava iki üç hafta kala sadece kelime ve gramer taktikleri çalışmıştım, 20 net kadar arttırdı bu yöntem. Yani İngilizcem iyiydi ama gramer çalışmayı hiç sevmezdim şundan sonra şu gelir bu gelmez gibi şeyler de hiç bilmezdim anlamdan çıkararak çözmeye çalışırdım. Kendini komple taktik çalışmaya ver derim ben, her bir soru tipini çözmenin yöntemi var çünkü

26 nisan 2021 11:27

9. anonim 8 evet doğru tahmin etmişsiniz türkçe paragraf ing paragraf gibi yerleri çok iyi anlıyorum problem matematikte :( teşekkür ederim

26 nisan 2021 17:38

10. anonim 7 bakıcam o grammer ve kelime taktiklerine çünkü en çok tıkandığım yerler orası cloze test ve grammer

26 nisan 2021 17:39