dildo yerine kullanilabilecek ne var?

susluler fiyatlarina baktim cok cok pahali. elektrikli dis fircasi demisler o da cok ince degil mi? herhangi bir onerisi olan var mi?

1. Havuç

26 ağustos 2020 01:34

2. Deodorant sisesi ;) hdkdshdksj

26 ağustos 2020 01:37

3. Ay tutmus erkeksin diyor. Nereye sorabilirim ben bu soruyu baska? Dildo muadili arayan birinin kadin olmasi ihtimali size niye bu kadar uzak? Nasil kafalariniz var sizin? Sabir selamet.

26 ağustos 2020 01:40

4. Hepsiburada da 96 liraya bile var. daha ucuzunu da alma zaten

26 ağustos 2020 01:45

5. diyelim ki erkek, ee? ben burada her soruya erkek yazılmasından bıktım artık, yeter ki cinsellikle ilgili bir şey sorulsun. erkekse ne yapacaksınız? internet porno dolu dildo yerine havuç kullanıyorum diyerek boşalacağını falan mı sanıyorsunuz? mesela lezbiyen yok mu hiç burada, o zaman sıkıntı olmuyor mu?

26 ağustos 2020 01:49

6. Sozlukte on kere sorulmus olan seyleri isitip isitip konusmayalim diye eski sorulara baktim, orada da dis fircasindan bahsedilmis. Kaldi ki hatirlayan vardir bir suslunun oda arkadasi tam da onun dis fircasiyla masturbasyon yapiyordu firca kismini cikarip. Bilmis bilmis bu fikir ilk kez benden cikmis gibi davranmaniz, direkt "erkeksin" demeniz asiri sacma.

26 ağustos 2020 01:53

7. ok kayganlıştırıcı kessinlikle. hem kayganlaştırıcıyı da kullan mastta zevki 5'e katlıyor

26 ağustos 2020 01:53

8. Süslüm diş fırçasının içeri sokulacağını bir tek cahil bir erkek düşünebilir.

26 ağustos 2020 01:54

9. Sorunun cevabini veren suslulere tesekkur ederim. Ok kayganlastirici aklima yatti, onu alayim. Cinsellik kategorisinde sorulacak maks soru sevgilimi kulodumu kokladi hamile kalir miyim olmaliymis, onu da bir guzel anlamis olduk.

26 ağustos 2020 01:59

10. A2 sen gecen aksam aseksuel suslunun sordugu acik iliski sorusundaki a3 musun acaba?

26 ağustos 2020 02:04