dini değerler ve açık giyinmek?

kızlar ben baya gösterişli biriyim.hep öyle söylerler her gün makyajlıyım eyelinerlı falan.spora gidiyorum tayt crop giyiyorum sporda.karnım full kas yıllardır spor yaptığım için..crop da çok yakışıyor belim çok ince giyiyorum kotla da taytla da..basenlerim büyük dikkat çekiyor.kısa kol giymem mesela omuz çalıştığım için askılı giyiyorum kaslı omuzlar böyle güzel görünüyor..bacak ve göğüs dekoltesi hiç giymesem de göbek omuz sırt genelde açık giyiyorum..full altın takılar takıyorum.ben bayağı inançlı biriyim müslüman gibi yaşıyorum böyle gözükmem dışında.bana yazan çocuklar da hep benimle seks yapmak üzerine döndürüyorlar sohbeti sinirlerim alt üst oluyor.kardeşim bana diyor sen dışarıdan hiç dindar gibi gözükmüyorsun ki tabi öyleleri gelir.yani süslüler benim babam her gün kuran okuyan birisi ama bana asla karışmaz bikini de giyerim mesela otele gidince bu şekilde yetiştirildim evde kimseye karışılmaz herkes saygı duyar birbriine.ben kendime uygun insanlarla tanışmak için kapalı giynmek mi zorundayım  :( kendimi kısıtlamak istemiyorum ama dini değerleri yüksek kişilerle de tanışamıyorum açıkçası.lince açık bi konu canınız sağolsun şimdiden.

1. malesef ne kadar açık giyinirsen o kadar bahsettigin tarzda kişiler yazar süslü :D gösterişli olmak açık giyinmekle olmuyor. kapalı giyinerekte aynı şekilde gösterişli ve bakımlı gözükebilirsin zaten ve fizigin güzelse ne giyersen giy güzel duracaktır illa açık giyinmene gerek yok. ha bu arada istediğin gibi giyinebilirsin hiçkimseyi ilgilendirmez haklısın. ama öyle giyinirken namazında niyazında bi erkeğin de sana yazmasını bekleme. bence giyim tarzını biraz old money tarzına çevirirsen daha iyi olur senin için

6 eylül 2024 17:19

2. kendimi deli gibi övmüşüm gibi olmuş aslında hiç öyle değil kendimi çok döverim eleştiririm sadece beğendiğim yerleri öne çıkarınca bir nebze mutlu oluyorum olay bu kapalı giyinince mutlu olmuyorum .verdiğim ayrıntılar saçma sapan olmuş olabilir açıklayıcı olması açısından yazdım.benim durumumda olan var mı yalnız olmadığımı hissetmek belki iyi gelie

6 eylül 2024 17:19

3. deistsin işte bacım ya kendinizi niye strese sokuyorsunuz ki. tam olarak neren müslüman anlatsana bana. ibadet yok, yasaklarına aldırış yok. sadece allaha inanıyorsun. basbayağı deistsin. kasma kendini.

6 eylül 2024 17:20

4. Kapalı kadınlara da bu şekilde yaklaşan tonla erkek var sorun sizin giyinisinizde değil erkeklerde doğru düzgün dekolte bile giymiyorsunuz anlattığınıza göre

6 eylül 2024 17:23

5. İslam'ın kuralları oldukça açık. Sen tesettüre uymadan kalan kuralları uygulayarak inancını yaşıyorsun, erkekler de zina yapıp kalan kurallara uyuyordur belki? Dini değerleri yüksek (garip bir tabir ama neyse) ailen dılında bir erkekle muhabbet ettin mi bilmiyorum ama zaten tanışıp ilişki yaşasan bile bikinine vs karışacak bu erko. Hatta dinle alakası olmayan erkekler bile ilişki biraz ilerleyince en başta beğendikleri makyaja dekolteye karışmaya başlıyorlar. İstisnalar her zaman vardır tabi ama genel profil bu. Yer çekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı gelsin istiyorsun biraz sanki. Baban hem inancını yaşıyor hem de liberal bir ortamda çocuk yetiştyor olabilir ama bu inanılmaz nadir bir örnek bence. ( İlla böyle biriyle evleneceğim diyerek öneri istiyorsan da anca görücü usulü belki... Çünkü dini değerler flörtü de baya kısıtlıyor kendi çabanla tanışman zor)

6 eylül 2024 17:25

6. Ben sizin anlattiginizdan çok daha dekolteli giyiniyordum ve şu anki eşimle o zaman sevgili olduk ve kendisi alkol almayan ve ara ara namaz kılan ve ramazanda oruç tutan bir insan. Şu an aşırı miniler giymiyorum artık ve göğüs dekoltesini azalttım ama gayet normal gidiyor ilişkimiz. Bana da farklı amaçlarla yaklaşanlar çok oldu ama çoğunu savdim.

6 eylül 2024 17:26

7. Dini değerlerine uygun davranmıyorsan insanların senin inanmadığını düşünebilirler ama önemli olan bu değil. Bu inançsız biri o zaman sekse de açık diye bir şey yok. Giyimin nasıl bir ilişki yaşamak istediğin konusunda bilgi vermez ama erkekler yüzeysel oldukları için böyle yaklaşmaları normal. Herkese öyle yaklaşıyorlar. Ben çok açık giyinmem, çok ailesine dönük, evcil biriyim. Hani bazı kızları çok masum, hiçbir şey görmemiş olarak tanımlar ya erkekler. Öyle birini düşün. Gelip bana da diyorlar ki götün çok güzel. Erkekler iyice arsız orospu oldular.

6 eylül 2024 17:30

8. bu arada size yaklaşımın giyimle alakası yok enerjiyle var. hayatımda hiç kimse bana seks amaçlı yanaşmadı desem. hepsi duygusal yaklaştı. eskiden dekolte giyerdim bu o zaman da böyleydi, şimdi daha kapalı giyiniyorum hala öyle. eğer sizde daddy issues varsa, kolay manipüle edilen biriyseniz hemen kokusunu alıp gelirler. kolay görmeleri de giyimden değil dediğim gibi.

6 eylül 2024 17:39

9. Dininin gereklerini yerine getirmiyorsun = dindar değilsin. İslo senin gönlüne göre şekillenen bişey değil.

Soru sek troll, seküler karnı okşamalık açılmış, bu kadar mast yapabiliyorlar.....

6 eylül 2024 17:44

10. Cool story bro