dior yılbaşı dolandırıcılığını yaşayan var mı?

dior xmas kutulu ve yılbaşı süsleri olan hediye paketli ürün tanıtımları yaptı ama gelen ürün düz klasik kutuda ve süsler olmadan geldi. şimdi şikayetvarda birkaç kişinin yazısını gördüm. dior iade süreci nasıl oluyor biliyor musunuz? ürünleri kullanmak istemiyorum

1. tiktokta da bi çok kişi yaşamış. ben baktıgımda sitesinde o yılbaşı süslü kutu stoğunun tükendiği yazıyodu. millet sırf o kutular için sadece pamuk aldı ya bence bi limit gelmeliydi yada stok bitmemeliydi :D

18 aralık 2024 15:49

2. muhtemelen promosyon paylaşımlarının altında bir yerde minicik yazılmış "kampanya stoklarla sınırlıdır, firma kampanyayı dilediği zaman iptal etme hakkını saklı tutar" ibaresi vardır. iade süreci de sitede yazıyordur süslü okuma biliyorsan bu imkanı kullansan mı acaba biraz

18 aralık 2024 16:30

3. anasayfada en tepeye yazmışlardı promosyon tükendi, siparişleriniz normal kutularda gönderilecek diye

18 aralık 2024 16:37

4. a1 sitede iadenin şartlarından bahsediyor sadece. mail atın kod alın vs demiyor öfke problemin var sanırım. ayrıca iade süreci çok genel bi tabir. kullanıcı deneyimi olarak iade kaç gün sürüyor para iadesi ne zaman yatıyor bunlar da dahil soruya. sığ bi bakış sorry

18 aralık 2024 16:41

5. aynen a3 bugün gördüm ama ben sipariş verirken böyle bir şey yoktu

18 aralık 2024 16:42

6. Umarım karton kutu değildir dior pamuk aldıran.

18 aralık 2024 16:44

7. gerçekten sadece yaldızlı karton kutu ve içinden çıkan yılbaşı ağacı süsü için herkes (tüm tiktok) dior pamuk aldı :D ss iade süreci için (link: https://tr.dior.com/pages/delivery-parfum ) İADELER

Web sitemizden almış olduğunuz ürünü kullanmadan ve ambalajı açılmamış şekilde teslim tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içinde iade edebilirsiniz.

Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İade, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır. Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve buna benzer durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürün iade alınmamaktadır ve bedeli iade edilmemektedir.

18 aralık 2024 16:53

8. bizimle iletişime geçin diye bir kısım da var istersen bu formu doldur kendileri yardımcı olsun sipariş geçmişinde iade et kısmı yok mu? (link: https://tr.dior.com/pages/contact-us )

18 aralık 2024 16:57

9. öfke problemim olması ne alaka sana öfkelenmedim ki aptallığınla taşak geçtim :d belli oldu okuman var ama okuduğunu anlayamıyosun, o da zormuş kardeş allah şifanı verir inş

19 aralık 2024 10:38