1. Spor yapiyor musun
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
diyet, günlerce abur cubur vs. yeme sonrası uzun süre gitmeyen şişlik, hormonlar, regl olmamak, egzema, vitamin eksikliği, ne yapmalıyım?
en son yaklaşık 40 gün önce regl oldum ve eylül'ün ortalarından beri hiç kilo veremedim 0, hatta geçen haftalarda 2-3 gün maalesef midem bulanana kadar abur cubur yemiştim o haftadan beri de aldığım +1 kilo kaldı öyle. vitamin eksikliğinden dolayı b12 ve d vitamini kullanıyordum 3-4 hafta önce de onlar bitti. aynı zamanda bu zamanlarda yine bacaklarımda ve dirseklerimde yaralar çıktı egzemaymış, krem kullandım geçti ama geçen haftalarda yine bacaklarımda çıkmıştı bir haftaya falan ilaçla geçti. bide 10 ekim gibi beni çok etkileyen bir olay yaşadım o günden beri inanılmaz stresli bir dönemden geçiyorum. sizce bunların hepsi birbiriyle alakalı olabilir mi vücudumda bu kadar şeye sebep olacak kısıtlayıcı bir diyet yapmıyorum. bide o 2-3 gün deli şişmiştim tuvalete falan çıkamamıştım, o günden beri hâlâ pantolonlarıma kemer takmıyorum ve normalde bütün pantolonlarımı kemer takarak giyiyordum. o günden sonra da şişlik ödem o bu konularında da bir şeyler olmuş olabilir mi diye düşündüm ama kesin bir şey diyemiyorum. şu an normal kilo verme düzenimde beslenmeye devam ediyorum. ne yapmalıyım sizce beslenme açısından bir tavsiyeniz var mı ya da önce kadın doğuma mı yoksa yeni vitamin değerlerimi öğrenip kan aldırmak için dahiliyeye mi gitmeliyim ne önerirsiniz?
- cevaplar
- linki kopyala