diyet ve sabırsızlık dayanamıyorumm?

10 kilo vermek istiyorum en az iki aya ihtiyacım var biliyorum ama her sabah kalkıyorum bakıyorum göbeğim hiç inmemis mi diye değişim yok diye bozasım geliyor. 5. gündeyim. sabredemiyorum kızlar napıcam ben

1. Süslü ben de aynıyım 3 kilo verdim o heyecanla ama şimdi yemesem de hareket etsem de takıldım veremiyorum. İnat ettim tartıda o sayıyı görmek için sen de diren istediğimiz sayıyı görene kadar sabredelim. Başarabiliriz 🫶🏻

22 haziran 2023 20:55

2. Evdeki tartıyı yok et öncelikle süslü :D her gün tartılmaya ara verdiğimden beri diyetten sonuç alıyorum. Az evvel dayanamayıp tartıldım ve 1 kg vermişim hem havaya uçtum hem de bütün sırrı bozdum diye üzüldüm ühüüü

22 haziran 2023 20:59

3. hahah kızlar ben göbeğimle kafayı bozdum sabah akşam mezura ile olculuyorum almaya usenecegim biryerlere saklım bari

22 haziran 2023 21:25

4. Hahahahahahaha tartılmama yeminim var diye kilomu öğrenemiyordum bu inditex indirimleri yüzünden mezureye sardım ben de. İnternet siparişlerimi her zaman beden tablosundaki ölçülere göre veriyorum belimi ölçtüm sonra hazır ölçmüşken not ettim sonra bugün bakim incelmiş mi diye bi daha ölçtüm😂😂😂😂😂😂 ve yarın sabah da ölçücem hahahaahah

22 haziran 2023 21:39

5. 2 ayda 10 kilo cok yuksek bir hedef suslu.gunluk 500 _600 kaloriyle beslenmen lazim ve cok sagliksiz bi kalori acigi

22 haziran 2023 22:18

6. Süslü 1200kalori alıyorum 300kalori yakacak şekilde spor yapıyorum haftada 1 kilo gidiyor bu şekilde 10 olmasa da 8 veririm gibi

23 haziran 2023 20:22