diyette iki haşlanmış yumurta yenir mi?

süslüler 1 temmuza kadar dört beş kilo vermem lazım mutlaka. çok sıkı bir diyet yapacağım iki yumurta fazla mı

1. Bu aşırı genel bir soru süslü. Kaç kilosun, boyun kaç, toplamda kaç kalori alarak kilo vermek istiyorsun, ne kadar sürede vermek istiyorsun? Bunları bilmeden cevap veremeyiz

2 haziran 10:30

2. allah aşkına biraz kendinizi eğitin artık şu konularda

2 haziran 10:32

3. Haklısın süslüm. 158 boy 61 kiloyum aralıklı oruç yapıyorum 11.30 kahvaltı 3 gibi beş badem yiyorum. Akşam salata köfte, sebze yemeği yoğurt gibi

2 haziran 10:33

4. Eğitmiyorum a2? Benim işim mi bu gayet basit bir soru sordum ego mastürbasyonu yapmayın sorumun üstünden fikriniz yoksa lütfen bir şey yazmayın. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.

2 haziran 10:35

5. Evet yenir ama peynir yemeyin 30 g peynir yerseniz bir yumurtayi çıkarın listeler hep bu şekilde oluyor

2 haziran 10:37

6. süslüm kendi fikrimi söyleyeceğim. 1 Temmuza kadar 4-5 kilo verilir ama nasıl verdiğin çok önemli. Yumurta fazla değil sabahları salatalık, domates, kapya biber, yeşillik, peynir veya 2-3 zeytin yanına 2 yumurta ideal. Öğlen kendimi aç bırakacağım triplerine girme sakın yine protein + yeşillik + yoğurt ye akşamları da et ya da baklagil içeren yemek yanına yine yeşillik ye.

Dikkat etmen gereken noktalar şu;

- Sağlıklı adı altına satılan ürünlere kanma

-Dışarıdan olabildiğince az ye

- Salatayı renklendirsin diye zeytinyağını koyma, ölçülü git hatta gerekmiyorsa koyma

-Bol bol yeşillik ye ki lif dengelensin bağırsakların çalışsın

-Ben basmati ve normal pilavdan uzak duruyorum, makarna ve türevi zaten yemiyorum, ekmekte yemiyorum ama sabahları 1 dilim tam tahıllı herhangi bir ekmek yiyebilirsin. Hassasiyetin olduğunu düşünüyorsan glutensiz ekmek al.

-Etlerini airfry ya da fırında az yağ ile yap.

-Bol su iç ama 2,5 litreyi geçme derim, fazlası da ödem yapıyor.

Farkındaysan bu diyet değil sağlıklı beslenme ve bence kolay işin içinden çıkarsın. Ek olarak hafta 5 gün yarım saatlik mat üzerinde egzersiz yaparsan ya da imkanın ve yerin müsaitse koşu yaparsan süper olur.

2 haziran 10:38

7. Yahu iki yumurta 150 kalori ya içinde sayısız faydalı şey var. Süper besin olarak geçiyor zaten.

Korkmanız gereken son şey bile yumurta değil. Hareketsizlik, vücudu susuz-lifsiz bırakma.

Ve en önemli şey kalori açığından sonra gece açlığı.

Sadece şunları yaparak ayda 4/4-5 kilo gidiyor.

Defalarca yaptım aynı sonuç.

Kolay gelsin.

2 haziran 12:08

8. 1.60 63-64 kilo başladım diyete 59 civarıyım şuan. zamanında ben şekeri hayatımdan çıkardım, makarna o bu ağzımı sürmem, peynir çok mu ki, ara öğünde 5 fındık biraz kefir yeter diyerek kilo verdim ama en son hepsini kıtlıktan çıkmış gibi aşırı yeme problemiyle aldığım için sürdürülebilir bir şekilde yapmaya Özen göstererek tekrardan başladım. Kahvaltıda marul, 4 zeytin, biraz peynir, salatalık ve 2 yumurta yiyorum. her zaman dendiği gibi yer, aktivite, hedef o bu birçok şeye göre değişkenlik gösteriyor yine tabii

2 haziran 13:55