doğum günlerinde beyaz giyen kızlar neyin kafasını yaşıyorlar ?

bu tesadüfen olur veya o sene öyle giyiynmek istemiştir okey ama şu son senelerde hepsi anlaşmış gibi afete parti edalarında evleniyor gibi beyaz giyinip doğum günü kutluyorlar. yahu bu kadar gelinlik merakı nedir. düğünlerde 1500 tane gelinlik giyiyorlar hadi evleniyorlar dedik, şimdi de doğum günlerinde mini mini gelinler giyilmeye başlanmış. iyice kafayı yediler. hepinizin hakaretlerine hazırım hadi beni linçleyin ama gerçekten doğum günlerinde beyaz giyinip damatsız gelin gibi gezen kızları mal bulmaktan kendimi geri alamıyorum.

1. Düğünde beyaz giyme

Mezuniyette beyaz giyme

Doğum gününde beyaz giyme

Bu beyaz elbiseleri nerede giyecek bu insanlar:) bir tek evlenirken mi beyaz giyilsin yani, çok saçma.

6 aralık 2024 16:51

2. s git tedavi ol soru sahibi

6 aralık 2024 17:31

3. ben de senin şerefine önümüzdeki yıl beyaz giycem. beyaz tişört de olur mu çünkü kutlama yapmıom elbise falan uğraşamam :/

6 aralık 2024 17:58

4. Sanane mk

6 aralık 2024 18:47

5. Ne alaka beyaz sadece gelinlik rengi mi. Kefen de beyaz gelinlik rengini degistirelim o zaman ???

6 aralık 2024 20:42

6. bir tane bile beyaz elbisem yok, kendime yakıştırmıyorum. ancak beğenen, kendine yakıştıran giyer. velev ki gelinliğe benziyor so what ? ruh hastası gibi polislik mi yapıyorsunuz elin karısına kızına size ne ya?

6 aralık 2024 21:23