doğum haritamda 5. ev yok?????

1. 21 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar. 5. Evimde gezegen olmaması ile ilgili olabilir mi :D ya da bu durum beni nasıl etkiliyor?

10 nisan 2021 01:34

2. Google a sordum ama detaylı bir Bilgi yok 5. Evin boş olmasıyla ilgili

10 nisan 2021 01:35

3. 5. ev cocuk konularını gösterir, çocuğun olmayabilir zor olabilir ya da ileride cocuk yapmak önceligin olmayacak.

10 nisan 2021 01:38

4. Sağ ol süslüm

10 nisan 2021 01:44

5. Benim de 7. Evim boş :')

10 nisan 2021 02:00

6. 5. Eviniz boş değil aslında, 5. Evinizin yanında atıyorum bir akrep yazıyor onun yöneticisi marsa bakacaksınız kaçıncı evde diye , sonra şu şekilde okuyacaksınız 5. Ev yöneticisi bilmem kaçıncı evde diye.

10 nisan 2021 02:36

7. cocugunun olmasi zor olacak ne ya. bari boyle bi konuda gotunuzden sallamayin. sabah sabah sinirim bozuldu ya. suslu bi ustte aciklandigi gibi 5. evi kesen burcun yöneticisine gidip o gezegenin hangi evde olduguna bakacaksin. orada bir saturn, pluton olmasindansa bos olmasi daha iyi bence. cocugun olmayacak diye bir sey yok inanma su mallara.

10 nisan 2021 10:33

8. Gecenin 2 sinde cevap yazdığım için bu kısmi atlamışım ama Anonim 5 +1. Haritanız sizi olasılıkları söyler çocuğun olmayacak evlenmeyeceksin demez asla. Kesin dille konuşmaz.

10 nisan 2021 12:24

9. A4 ve a5 süslülerim teşekkür ederim, biraz üzülmüştüm 😄 çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar baktım. Ev konumları kısmında 5. Evin yanında Koç yazıyorMuş. Yani 5. Evim Mars tarafından mı yönetiliyor

10 nisan 2021 17:32

10. Doğum haritası hakkında pek bileğim yok ve kafam karıştı. Gezegen konumları ve ev konumlarının sonuçları farklı, yani şöyle;

Gezegen konumları

Satürn - ikizler retro -6. Ev