doğum haritası saçmalığı ?

geçtiğimiz günlerde tanıdığım birine doğum haritama baktırdım ve çocuk sahibi olmakta çok sıkıntı yaşayacağımı, kısır açılarımın olduğunu ve retrolu metrolu birşeyler söyledi. sonra ben bakan kişiye inanmayıp, internet üzerinden tek soruluk bir danışma aldım ve çok benzer şeyler söyledi. bu arada çocuk düşünüyorum ve en erken 2025 yılında çocuk sahibi olacağım söyleniyor. inanmamam gerektiğini biliyorum ve şuan gereksiz bir strese kapıldım. bu konuda bilgi sahibi olanların, doğum haritasının tamemen bir saçmalık olduğuna inananların, bana da böyle söylendi ama 2 tane çocuğum var diyenlerin yorumlarını bekliyorum. teşekkürler.

1. süslü saatini yerini söyle bakayım. ayı 6. evde eril burçta zorlu açılarda gördüler de böyle mi söylüyorlar? illa öyle olacak diye bir şey yok ki ne saçmalık karamsarlık bu

14 haziran 2022 12:04

2. Bunu bize sormadan kadın doğumcuya gidip gerekli kontrolleri yaptırtarak öğrenebilirsin.

14 haziran 2022 12:07

3. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/sizce-astroloji-tarot-şifalı-taş-vb-şeylere-inananlar-psikolojik-olarak-zayıf-olan-insanlar-mı Şu) soruda astroloji neden sahtebilimdir tartışması dönmüştü. Linkler havada uçuşmuştu. Bilimsel anlamda sorgulayarak bu karamsarlıktan kurtulabilirsin. Çocuk için de doktora gidersin.

14 haziran 2022 12:14

4. arkadaşlar, tabiki de çocuk sahibi olmaya karar verdikten sonra düzenli kontrollerini yaptıran biriyim. bu konuyla ilgili bir sorunum zaten yok. Sorum da zaten çocuk sahibi olmak için ne yapmam gerek değil farkındaysanız.

bazı anonimlerin dediği gibi kolay etkileniyorum, astroloji bir bilim değil, muhtemelen de yalan. ama kafamda acaba olabilir mi sorusu yankılanıyor. kuruntu böyle birşey. benim duymak istediğim sanırım, saçmalama ya bana da şöyle dediler şu oldu diyebilecek birilerinin yorumları. inanmamak için bir dayanak. yoksa çocuk sahibi olmak için yalnızca modern tıptan destek almayı düşünecek kadar bilinçli bir insanım.

14 haziran 2022 12:48

5. Bati astrolojisi tamamiyle sacmalik icin rahat olsun banada oyle dendi 2. Bebise hamileyim. İyi dusun iyi olsun. İlk denemede 3. Ayda hamile kalmistim. İkinci ay yasadigim stresi anlatamam acaba cocugum olmuyor mu diye. Bence her turlu fala baktirmamakta fayda var. 100 tane iyi sey bile soylese insan kendini o negatif bir seye odakliyor. Yasayip gorecegiz bu hayati. Daha simdiden aklinda olmayan seyler icin strese girip vucudunu etkilemene gerek yok

14 haziran 2022 12:55

6. a2, kırıcı olabilirsiniz.p böyle şeyler duymaya ihtiyacım var. astrolojiye bu kadar inanmayıp bu kadar da etkilenen bir ben varım herhalde. sarsın beni biraz.

14 haziran 2022 12:59

7. a7 size kalpler gönderiyorum. duymak istediğim buydu.sevgiler.

14 haziran 2022 13:01

8. a8 teşekkürler. önceki cevabımda dediğim gibi kadın doğuma gidiyorum ve doğurganlığımla ilgili bir sorunum yok.

14 haziran 2022 13:16

9. a2, biraz ağır oldu.ppppp

ya bana gelene kadar ürememesi gereken milyon kişi var bence. Biraz minnoş, herşeyden etkilenen bir kalp olabilir yavrucak ama onun yanında çok artı özelliklerim de vardır yani:p sevgiler.

14 haziran 2022 13:23

10. Ben baktırdım bana da 5 yıl dediler ve bende bir sorun yok yani zaten hali hazırda 10 aydır deniyorduk. Eşim test yaptırdı. Morfoloji alt sınırın da altında, varikosel var, ileri hareket düşük. Ben inandım o yüzden

14 haziran 2022 14:33