doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmak ?

merhaba süslüler yaklaşık 1,5 aydır yazz kullanıyorum. saatlerine çok dikkat etmesemde maksimum 20-30 dakika oynayacak şekilde hapı alıyorum ve her zaman değil nadir bir şekilde oluyor bu saat oynaması. yaklaşık 10-15 gün önce erkek arkadaşımla birlikte olduk regl döneminden hemen sonra ve yeni hap kutuma başladığımda. regl takvimime göre doğurganlığım zayıf görünüyordu + olarak hergün aksatmadan hap kullanıyordum ve erkek arkadaşım hiçbir zaman içime gelmedi. fakat son 1 haftadır yoğun bir şekilde mide bulantısı ve arada baş dönmesi ve göğüs hassasiyeti yaşamaktayım. sizce böyle bir ihtimal var mı test yapmalı mıyım yoksa kendi kendime kuruntu mu yapıyorum (migrenden dolayı baş ağrısıyla beraber sık sık baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan biriyim zaten)?

1. aynısını bende gördüm ve korkumu daha çok tetikledi bu durum. fakat çok mantıklı açıklamalar yapmışlar altına o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum...

13 aralık 2022 17:15

2. süslü bende her ay oluyor. reglim yaklaşırken döngümün ergenliğimden beri düzenli olmasına rağmen ya regl olmazsam ya hamileysem kaygısıyla beraber tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum, sadece bebek eksik. sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, insanlar yıllarca hamile kalmaya uğraşıyor:) erkek arkadaşınız içinize bile boşalmamış hem. hamileyseniz de ikinci bir meryem ana vakası derim. milyonda bir ihtimal başınıza geldiyse artık kürtaja gelirim ben sizinle, beraber evrene söveriz ahaha

13 aralık 2022 17:20

3. iki ilaç birbirini nötrlüyormuş sanırım

13 aralık 2022 17:20

4. ay anonim 3 erkek arkadaşım da gerçekten 2. meryem vakası olur imkansız dedi. bunu duymaya çok ihtiyacım vardı insan ihtimal olmasa bile korkuyor çünkü...

13 aralık 2022 17:22

5. ilacın yan etkisi bunlar. ilk aylarda benim midem de çok bulanıyordu.

13 aralık 2022 17:38

6. anonim 4 teşekkür ederim mantıklı bir şekilde açıkladığınız için <3

anonim 5 geçen ayki kullanımıma göre birden bu belirtiler daha çok arttığı için telaşlandım

13 aralık 2022 17:41

7. benim de 2. ayda olmuştu, 3. ayda geçti.

13 aralık 2022 17:44

8. Dogum kontrol hapi meme dokusunda degisikliklere sebebiyet verir, mide bulantisi da hap kaynaklidir buyuk ihtimalle.

13 aralık 2022 19:11

9. Çok ama çok düşük ihtimalle hamile olsanız bile şak diye 10 günde mide bulantısı memede hassasiyet gibi şeyler gözlemlenmesi imkansız.

13 aralık 2022 19:24

10. ben de yeni kullanmaya başladım yazz ve ben de mide bulantısı yaşıyorum süslü. bunu hapa bağladım ama. Bu arada ara kanama yaptı mı sende de?

13 aralık 2022 20:38