doğum sonrası ter kokusu problemi?

merhaba süslüler. bir süre önce doğum yaptım. bebeğimi emziriyorum. bu sebeple günde 2-3 litre su içiyorum. emzirdiğim için (zaten pek sevmem) acı, baharatlı vb. yiyecekler tüketmiyorum. her gün mutlaka en az bir kere duş alıyorum. yıllardır her gün duşta koltukaltımı jiletle temizlerim, çünkü ter kokusu benim için bir takıntı. duş sonrası temiz cilde deodorant sürüyorum. normalde ter kokusu problemi pek yaşamam ancak bu kadar özen göstermeme rağmen inanılmaz kötü bir koku problemi yaşıyorum. bazen duştan çıkar çıkmaz kokmaya başlıyorum. bu durum sinir bozucu olmaya başladı. zaten lohusalıkta kendine vakit ayırmak ve bakımlı olmak pek mümkün olmuyor. ancak ter kokusuna asla tahammülüm yok. benzer bir durum yaşadıysanız tecrübelerinizi ya da önerilerinizi paylaşır mısınız? teşekkürler.

1. bir de süt artırıcı diye satılan çaylar çemenli pastırma gibi kokuyor ve kolutuyor :(

14 ekim 2022 18:58

2. Bir buçuk yaşında bebeğim var. Hala yaşıyorum o sorunu. Maalesef hormonlarla ilgili.

14 ekim 2022 20:54

3. Süslü sorunun cevabını bilmiyorum çok özür dilerim ama ben yeni hamileyim o yüzden sormak istedim, doğumda kaç kilo gitti acaba? :(

14 ekim 2022 22:06

4. Bende de oldu o problem ama havaların soğumasıyla biraz azaldı.  Son anonim benim doğumda 10 kilo gitti toplam 20 almıştım.

14 ekim 2022 22:12

5. The ordinary glikolik asit losyon var yüz için aslında, ondan alıp pamuğa 3 4 damla damlatıp duştan sonra koltukaltını siliyorsun, asla bir daha koku gelmiyor süslüm, şişesi de rahat 2 sene gider

15 ekim 2022 02:54

6. anonim 4 öncelikle tebrikler... ben 13,5 kilo aldım, 6 kilo doğumda gitti. Sonra 2,5 kilo da emzirirken gitti. Şu an 5 kilo fazlam kaldı ama acele etmiyorum.

Anonim 6 çok teşekkürler öneriniz için...

15 ekim 2022 06:23

7. Ben 13 kg aldım. 6 kg doğumda gitti. Kalanı da birkaç ay içinde gitti. Şu an hamile kaldığım kilodayım. Emzirmeye devam ediyorum.

16 ekim 2022 17:41