doggy pozisyonunda ilişki                            ?

kızlar biz bunu denedik sevgilimle ama olmadı. yani anlayamadık tam ben domaldım ama penis içime giremedi sevgilim uğraştı birkaç dk ama giremedi yani. neden olabilir sizce ?? not: benim 2. seks deneyimimdi ama yanlış yapmış olamam herhalde o kadar zor bir şey değil sonuçta domalmak..

1. bel içeri popo dışarıydı ama biraz daha farklısı ellerimle bedenimi taşımaktansa yüzükoyun yatmıştım ama dizlerim kırık popom dışardaydı yani üst benim yatar durumda alt bedenim havadaydı, anlatabildim mi bilemedim.

4 şubat 2018 22:45

2. 4. Anonimle aynı sorunu yaşıyorum sizce neden olur bu ağrı sızı kızlar ya

4 şubat 2018 23:30

3. Bel yatakta degil anonimcim sadece yuz ve gogusun bir kismi yataga degiyor

4 şubat 2018 23:35

4. Sizin durduğunuz pozisyonda da beli serbest bırakınca popo çok dışarda oluyor. Bu yüzden yapamamış olabilirsiniz. biraz popoyu aşağı çekmek lazım.

4 şubat 2018 23:43

5. Kizlar bana pozisyonla ilgili degilmis gibi geldi :/ yani sanki o an orda set engel gibi bir sey vardi ve cocuk giremedi. Fizyolojik olarak mumkun mu boyle bir sey ? Diger pozisyonlar oluyordu ama.

5 şubat 2018 00:02

6. bu pozisyonda duvarlarımız çok sıkı oluyor bundan dolayı girememiş olabilir. ayrıca penisin daha derinlere penetrasyonu gerçekleşebildiği için canımız acıyor ama bir o kadar da keyifli oluyor

5 şubat 2018 01:40

7. anonim 4-5 ve 11, numaralari yanlis hatirliyor olabilirim ama bu agri bende de var, sevgilimin penisi de ortalama bir penis yani buyuk olmasindan kaynaklanmiyor. jinekologa gittigimde regl agrilarimdan sikayet etmistim, o da rahmimin retroverted (ters) olmasindan kaynaklandigini, ayakta durunca bu yuzden daha cok agrim oldugunu soylemisti. bu rahmin sekline internetten bakabilirsiniz, normalde vajina girisinden sonra one dogru kaykilip sidik torbasinin ustune yatiyor. benim gibi retroverted olanlarda ise geriye, sirta dogru. ben de bunu internette arastirinca doggy yaparken canimin acimasina neden oldugunu ogrendim. rahmin seklinden dolayi kut kut carpiyor malesef :(

sevgili soru sahibi, 2. denemeniz oldugu icindir ya zamanla olur. ben ilk sevismeye basladigimda direkt yukarda oldugum pozisyonda penisi icime alamiyordum. giristeki kaslari serbest birakmayi zamanla ogrendim.

5 şubat 2018 03:48

8. (yazar: Tarchin) hanim benim de bu pozisyonda cok afedersiniz altıma yapicak gibi hissediyorum buyuk tuvaletimi. Benim de bi yerlerim ters olabilir mi

5 şubat 2018 04:31

9. istemeden de olsa bi guldum anonimcim kusura bakmayin. yani bence bir terslikten degildir de o pozisyonda domaliyor gibi oluyoruz ya ondan olabilir diye dusundum, ben de gaz cikisi olacak diye korkuyorum bazen, goya seks yapip rahatliycaz ama rahat birakamiyorum :D:D yani sorunuza cevap olmadi ama umarim bir sorundan kaynakli degildir. doktor susluler gorse de aydinlatsa bizi.

6 şubat 2018 03:39