dogum kontrol hapi hakkinda (yazz 24+4)?

susluler 5 gun once yazz kullanmaya basladim doktora danismadan kullanabilcegimi dusundum. bugun detayli arastirma yaptigimda beni urkuten yan etkiler gordum. dogum kontrol hapi herkesin kullanabilcegi basit bir sey degil midir? tedirginligimi endisemi mazur gorun. bu konudaki tecrubelerinizi bekliyorum tesekkur ediyorum.

1. Herkesin kullanabilecegi basit bir sey degildir mutlaka doktor gozetiminde kullanilmasi gerekir. Hata yapmissiniz. Herhangi bi ilac zafen rastgele kullanilmamali, siz hormonlarinizla oynuyorsunuz

6 eylül 2020 01:21

2. Ben kullanırken dudaklarımda ve göğsümde şişlik yaptı bacaklarım ve tüm vücudum şişti... Allah aşkına bu hap hiç öyle dra danışmadan kullanılacak bir şey değil. Cok ciddi yan etkileri var. Mutlaka bir hekimle görüşün.

6 eylül 2020 01:22

3. pazartesi ilk is doktora gidecegim ben de garipsedim suan danismadan kullanmami. bir de adetim duzensiz oldugu icin normal bir gunde kullanmaya basladim. normalde reglin basladigi ilk 5 gun baslanmasi gerekiyormus. regl olmadan kullanmaya baslamam etkili olmayacak mi?

6 eylül 2020 01:24

4. 30 yaşın üstündeyseniz ge sigara içiyorsanız kesinlikle bir doktora danışmadan kullanmayın

6 eylül 2020 01:36

5. 30 yas altindayim ve sigara kullanmiyorum ama sanirim yine de yanlis yapmisim

6 eylül 2020 01:47

6. bunu icin de doktora danismaliydim da her ay regl duzensizligi yasiyorum asil sebebi o ne zaman kullanacagimi bilemedim

6 eylül 2020 16:47

7. Ya hadi doktora gitmedin eczacıya sorsaydın. Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum geçtiğimiz hafta içmeyi unuttum gittim eczaneye eczacı sağolsun o kadar güzel anlattı ki ayak üstü yan etkileri hakkında sohbet bile ettik. Sanmıyorum gideceğin bir eczacı sana ters bir tepki versin

6 eylül 2020 22:19