doktor nereye şikayet edilir arkadaşlar?

ezikleyici konuşması. dediğim şikayetlerimle ilgilenmemesi falan çok sinirimi bozdu

1. Cimer ama küçük dertlerinizle rahatsız edip zamanını çalmayın insanların

20 eylül 2023 16:42

2. Hakkımızı aramayalım yani a2. 20 gün sıra bekleyip doğru düzgün tedavi olamadım. Neyse doktorsitesine falan yorum yazarım en kötü

20 eylül 2023 16:50

3. Et kız. Hepsi kaçıp gitsin. Seneyede surilere tedavi oluruz.

20 eylül 2023 16:52

4. bence boşa çaba. şikayet edersin bir savunma alırlar ondan sonra hiçbir halt olmaz. o doktorun zaten ne şartlarda çalıştığını asla söylemiyorum zaten. bir doktor olarak tabii ki eğer tavır yaptıysa haklı bulmuyorum ancak anlaşılması gerektiğini düşünüyorum.

20 eylül 2023 16:59

5. Ne münasebet ya sen ne hakla majesteleri hz. Sayın türk doktorunu şikayet edersin? Gitsinler de gör, allah belanı versin, allah evine ateş düşürsün, akpli pislik!

20 eylül 2023 17:01

6. a6 havlama köpek.

20 eylül 2023 17:01

7. Kes koyun git bir devlet hastanesinde doktorun bastığı yeri yala.

20 eylül 2023 17:02

8. Ezikleyici konuşmayı ve şikayetlerinizi örnek olarak gösterebilir misiniz?

Böyle tek taraflı muhabbetlerde taraf olmak zor zira herbokolog hasta tipi olup "doktor beni ezikledi" diyen tipler çok bu zamanda (gizlinot: sizi tenzih ediyorum tabii )

20 eylül 2023 18:05

9. Malesef bir hasta bile emanet edilmemesi gereken tipler de mezun oluyor yetmiyor uzman bile oluyor, şikayet de pek işe yaramaz çünkü hastalar da idarecilerin umrunda değil doktorlar da. Guvenebilecegin bi Dr bul

20 eylül 2023 19:01

10. A4 doktorları, yapılan haksızlıklarda defalarca savundum. Malum partili de değilim. Aile hekimim bu süreçte çok sert biri oldu. Alttan aldım. Şikayet et de onlar da gitsin diye bir durum yok. Sağlığım söz konusu ve dalga geçer gibi konuştu. Hastalık belirtilerim olmasına ve kan değerlerimin de bunu göstermesine rağmen düzgün bi yorum yapmadı. Hatta kaba tavrıyla daha da moralimi bozdu. Hiç bir şey demedim zaten doktora karşı. Zaten iyi doktorlar gidiyor yurt dışına bu arada. Kötü olanlar da bize kalıyor. Ayrıca doktorların hepsi işinde iyi olsaydı kanserler daha erken teşhis edilirdi bence. Çoğu kanser hastası defalarca kez doktora gidip sonuç alamadığını söylüyor

20 eylül 2023 19:26