dolap uygulaması ürün paketleme?

süslüler normal kazak vs. gibi tekstil ürünlerini nasıl yollamamız gerekiyor, sadece kargo poşeti yeterli olur mu? bir de kargo poşetini orada alıp kendim mi paketliyorum?

1. Ben genelde hediye paketine koyuyorum orda zaten ek kargo poşetine koyuyorlar. Evinizde olan herhangi bir mağaza poşetine koyarsanız kargo paketinin solmaması açısından daha güzel olur. Kargo paketlerini orda kendileri paketliyorlar.

22 şubat 2021 14:46

2. paketlemek size kalmış ister bi poşete koyup öyle kargo poşetine koyun, ister direk kargo poşetine koyun,isterseniz süslü kutulara koyup kargo poşetine koyun bi zorunluluk yok. kargo poşetini kargoya vermeye gittiğinizde size verip içine koyun diyorlar. sanırım sadece ptt sizden kargoyu alıp kendisi paketliyor, diğerleri size poşet verip koyun diyor.

22 şubat 2021 14:46

3. bu arada ile göre, kargo firmasına göre değişiyor sanırım ama her türlü poşeti kargoda veriyorlar. mesela izmirde kendileri kargoluyordu, istanbulda bana kargo poşetine koyun diyorlar.

22 şubat 2021 14:48

4. Urunu direkt kargo posetinin icine koyunca dusuk puan verenleri gordum, urunu kendiniz bir posete koyup onun ustune kargo posetini gecirin bence. iki kat poset olsun yani.

22 şubat 2021 14:53

5. teşekkürler süslüler:)))

22 şubat 2021 14:56

6. Ben genelde bir poşete koyup kartonun arasına koyup bantlıyorum sağlam gitsin diye.

22 şubat 2021 16:09