dolap uygulamasından gelecek kargoyu almazsam ne olur?

bir ürün aldim orjinal oldugu söylendi sonra araştırınca sahte olduğunu fark ettim muhtemelen satıcı iade kabul etmez kargo dağıtımda hic kabul etmesem ne olur direkt ona giderse tekrar yollayamaz dimi ve kabul etmek durumunda kalır. kargo ucreti de benden kesilecek oyleyse degil mi o sorun degil ama urunu istemiyorum açıkcası.

1. Cevabin yoksa sus bir soru sormusum

18 temmuz 2022 10:38

2. kabul etmezseniz satıcıya geri gider ürün. kargo ücreti sizden kesilebilir ama çok bir sorun olacağını sanmıyorum. bu arada kabul edip daha sonra ürün orjinal derseniz de dolap iadeyi kabul edebiliyor. ama risk almadan direkt ürünü teslim almayın daha iyi olur.

18 temmuz 2022 10:46

3. Teşekkürler anonim3 ilk anonimin yersiz ve anlamsız çıkışını sorguluyorum bi soru sormusum bunun akıllılık ile ne ilgisi var. Kadın orjinal deyip sahte ürün satmış iade etmek  istemekle uyanıklığın ne alakasi var. Bir de kargo ücreti ne kadar oluyor hizmet bedeli dahil mi

18 temmuz 2022 10:51

4. Haddini  Bil saygisiz terbiyesiz sen kimsin de böyle konuşuyorsun benimle. Düşük zekandan dolayı hakaret dışında kelime kullanamayan malin teki gelmis akil veriyor

18 temmuz 2022 11:49

5. Seni ve zürriyetini satin alacak param var ama sahte bir ürüne ederinden çok verecek kadar aptal degilim. Trolsun anladim sana prim vermeyecegim ama iyi oldu sorum yukari çıktı sayende en azından bilen birileri yardımcı olur

18 temmuz 2022 12:10

6. Merhaba nasıl bir sonuç aldınız