dolap uygulamasından kitap alışverişi yapan veya satışı yapan var mı?

elimde okuduğum ve tekrar okumayacağım çünkü henüz yeni okuduğum bildiğim bir sürü kitap var onları satmak istiyorum alan oluyor mu hiç veya siz almayı tercih ediyor musunuz? bir de kitap konusunda takıntılıyımdır sayfaları katlamam temiz kullanırım yeni gibi ikinci el kitap aslında alınabilir belki?

1. ben kitabı normal bir şekilde çekip koymuştum ve biri yandan fotosunu istemişti.. dolapta bir sürü kitap koydum ama hiçbiri satılmadı süslüm ben de corona bitsin bir kısmını kütüphaneye bağışlayıp bir kısmını da sahaflarda nakite çevirmeyi planlıyorum süslüm

1 mayıs 2020 20:22

2. Zebramo bir numara kitapta. 30 küsür sattım

1 mayıs 2020 20:27

3. Zebramoda sat dolap her şeyi reddediyor kitap gitmez oradan. Alici cok

1 mayıs 2020 20:29

4. Cadirotti okumayan bir insan olarak neden her kitap sorusunun içindesin? Ya zorla laf istiyorsun.

1 mayıs 2020 20:37

5. Zebramoda satan süslüler fiyatları nasıl ayarlıyorsunuz? Diyelim güncel fiyatı en düşük 30 TL olan bir kitap, kaça satılmalı? Nasıl belirliyorsunuz? Ben de düşünüyorum da bayağı birikti kitap.

1 mayıs 2020 20:39

6. kitabın adını arama butonuna yazıp ortalama kaça satıldığına bakıyorum zebramo içinde. yani diğer satıcıların kaça koyduğuna. bir de kitabımın durumunu gözden geçiriyorum. sitelerden alsa oraya şu kadar kargo verse diye hesaplayıp 2.el olduğunu da baz alarak uygun fiyata koyuyorum.

2 mayıs 2020 03:49