dolapta birebir a kalite olarak satılan ürünlerin nereden tedarik edildiğini bilen var mı?

satıs icin sormuyorum sadece dolapta nerdeyse orjinaliyle aynı fiyata birebir a kalite ürün görmekten gına geldi. üstüne azıcık eklesen zaten orjinalini alıyosun. asırı lüks markalardan bahsetmiyorum da orjinali yurtdısında 4k olan marc jacobsun birebirini 3k ya satıyolar ya. 1000 küsür mcqueen ilanı var. orjinal almak icin baktım vazgectim. hepsi orjinal ne hikmetse. sinirlerim bozuldu gece gece. gidip beymene de ürünün gercek fiyatının iki katını baymak istemiyorum. dürüst olup düzgün fiyat yazsalar ok. ama resmen dolandırıcılar. bi arkadasım bi urunun dolaptan birebirini, daha sonra bir de orjinalini almıstı. gercekten hic bi fark yoktu. kalitesi bile aynıydı. bu birebirleri nereden aldıklarını bulup kendime almak istiyorum:( bilen var mı susluler yardımlasalım.

1. Laleliden :DDD

8 aralık 2022 07:00

2. Yengem tekstilde kalite kontrolcü 2. Kalite olarak ayrılan her ürünü toplu alanlar var onlar da başka yerlere satıyor. Küçücük bir iplik hatası dikiş hatası yamukluk vs her şey 2. Kalite olmasına sebep oluyor. Yengemin çalıştığı yerde h&m inditex primark ürünlere bakılıyor bir sürü kazak sweatshirt sütyen vs getirdi bize hep. Çuvalla alıyorlar desem abartmış olmam

8 aralık 2022 08:39

3. Sosyete pazarlarından, kapalı çarşıdan

8 aralık 2022 10:47

4. a1 nerden alabiliriz yengenin bu ürünlerini sfksk ay bize de söyleyin ya

8 aralık 2022 11:32

5. dolabı bilmiyorum. ancak bunun kralını en babasını taobao ve yupoodan alıyorlar. trdekiler ordan almıyordur çünkü orda bile pahalı şeyler bu dediklerim marc jacob gibi mid markalar değil. dediklerini ancak dhgateden falan alıyolardır. taobaodakileri (hermes, balenciaga, gucci vb) amerikada aşırı zengin olup yine de boşa para harcamak istemeyen kadınlar alıyor. https://www.thecut.com/2022/04/repladies-fake-luxury-bags.html

8 aralık 2022 12:54

6. A6 sayende o siteyi keşfettim ve dolapta 3500e satılan uggların 600tlye oradan alındığına emin gibiyim şu an dhsjdjsjs

8 aralık 2022 13:55

7. Anonim 6 bizi bilgilendir sende daha ne cevherler vardır yağdır üstümüze ablaaaaaaaaaa

8 aralık 2022 14:22

8. a7 link atsana ya a6nın dediği siteleri bulamadım ben

8 aralık 2022 14:24

9. Bu arada dolapta kendi kullanmadığım ürünleri uygun fiyata satıyorum hepsi orjinal ve insanlar sahte gibi şüpheyle yaklaşıyordu. Şimdi biraz kurcaladım ve sahte olduğu belli ğrünlere bile orjinal diye inanıp alanlarla dolu. Ya onu bırak, Ürünün kendi fotoğraf yok internetten aldığı fotoğraflarla doldurmuş sırf zara diye çıldırmış insanlar alan alana ve hiçbiri kargolanmamış tabii ki hepsi iptal. Amaç neeeeee

8 aralık 2022 14:24

10. anonim 7 dhgateden alacakken iyice araştır oku, bazı ürünler aliexpress gibi hızlı olmayabiliyor, ben 2 ay bir çantayı bekledim, trye geldiğinde o kadar unutmuştum ki aldığımı, ptt'ye (sağolsun aramadılar bile, kendin sürekli kontrol etmelisin trye girdi mi diye)vergisini ödeyemeden geri döndü :) he paramı iade aldım ama o da ayrı bi bekleme süreci.

8 aralık 2022 14:27