dolar kuru hakkında vs neye yatırım yapmalı?

dolar sizce 4,8 i bulur mu? ve bulursa tekrar düşer mi? elimde bir miktar dolar var. kafamdaki düşünce dolar biraz daha yükselince satıp düşerse üzerine ekleyerek tekrar almak. sizce üzerine eklediğim parayla dolar mı almalı yoksa farklı bir yatırım mı yapmalıyım?

1. türkiyeye yakın zamanda dolar girecekmiş ve dolar bir müddet düşecekmiş. eğer doğruysa o zaman dolar almak daha mantıklı. daha sonrasında tavan yapacak çünkü. aşırı yükselecek dolar.

10 temmuz 2018 15:05

2. dolar 7 olacak, yatırım tavsiyesi olarak alıp almamak ya da satıp satmamak size bağlı. ama ülkenin ekonomisi çok kötü, azar azar alın derim. birden pat diye yüklenmeyin. satmamanızı öneriyorum. 4.3 e düşebilir dolar aa 4.7yken keşke satsaydım dersiniz ama sakın fevri ve ani hareketlerde bulunup dolarınızı satmayın. dolar hep değerlenecek.

10 temmuz 2018 15:07

3. Kendi param için maksimum 1 yıllık bekleme süresi belirledim.

Aynı zamanda babamın maaşı dolar yatıyor ve o hesabıda ben yönetiyorum. Yaz sonu araba almayı planlıyorduk fakat ülkenin durumundan dolayı vazgeçtik. O hesaptaki paraya uzun vade dokunmayı düşünmüyorum.

Kendi paramın tamamını anlık kuru takip ederek çoğaltma isteğim bulunuyor. Eğer kafama yatarsa aynısını babamın parası içinde uygulayacağım.

10 temmuz 2018 15:11

4. Ay kizlar korkuttunuz beni elimde nerdeyse 1500 dolar var. Soruya salca olucam gibi ama Napiyim ben bunu bekliyim mi ekim gibi bozdurup okul icin harciycam diyordum ama ne olur ki ekime kadar cok zarar eder miyim

10 temmuz 2018 16:44

5. Öngörümü seveyim, bu soruya taa ne zaman cevap yazmıştım dolar 7 ye kdr yukselcek hep alın diye :) kendim de bu tarihten itibaren ufak ufak alarak bayagi bir dolarim oldu

10 ağustos 2018 14:01