dolguda marka çok fark ediyor mu, farklı markalar kullananlar yorumlayabilir mi?

1. benim gittiğim doktor hyafilia kullanıyor. memnunum dudak ve göz altı dolgum var. yalnız öyle senede 2 kere gidip şişirtenlerden değilim 2 senede 1er kez yaptırdım. göz altı tekrar yaptırmam olumsuz yorumlar okudum dudağın da %40ı kalıyor zaten dolgu tamamen eriyen bir şey deği bu haliyle okey benim için.

10 kasım 2023 13:30

2. Süslüm vücudun çabuk toksin atıyorsa hızlı ediyor diyen de var, 2 senede 1 maşallah size iyi dayanmışsınız. Arkadaşım 8 ayda 1 yaptırıyor qt markalı dolguyu.

10 kasım 2023 13:37

3. Juvaderm yaptırıyorum dudağıma, asla erimiyor. Dolgu markasi cidden fark ediyor bence

10 kasım 2023 14:04

4. süslü ne olursa olsun dolgu tamamen erimiyor en kötü %30u kalır. ben dudağıma tekrar yaptırmıcam mesela kalan %40 civarı bana yetiyor. 8 ayda bir dudak dolgusu yaptırsam ezgi fındk olurum yani. "gerçek" doktorlar da önermiyor bu kadarını. botoks olsa neyse

10 kasım 2023 14:16

5. Selam süslü ben haziranda ilk kez elaquence markasını yaptırdım memnunum kaç ay gider bilmiyorum tabii

10 kasım 2023 14:32

6. Metabolizmaniz yavassa cogu kalici olur. Ben en son mayista yaptirdim hem de juvederm en kaliteli markalardan. Fakat jet hizinda nefes alsa kilo veren bir bunyem oldugu icin altta 5 cc dolgu olsa bile azaldi :) ins su black fridayde cok alisveris yapmam da bu ay sonu yaptirirm tekrar bi 2 ml

10 kasım 2023 20:37

7. Anonim4 memnun kaldın mı süslüm? Çok eridi mi yani

Süslüm metabolizmam hızlı, alay ediyorsun değil mi 5 cc nedir dkdkdkdk

10 kasım 2023 22:54

8. 2019 dan beri yaptiriyorum her sene 1 cc. Beni gorseniz muhtemelen dudagin dolgu mu diye sormazsiniz bile o kadar hizli eritiyorum :(

10 kasım 2023 22:58

9. Memnunum süslücüm 5 ay oldu hala sağlam hshsjhs

10 kasım 2023 23:29

10. Süslüm, anladım teşekkür ederim ikinize de :)

10 kasım 2023 23:49