dolunay yüzünden uyuyamayan var mı?

bu akşam arkadaşım aa dolunay varmış ben dolunayda uyuyamam hiç dedi ben de saçmalama diye dalga geçtim şuan uyuyamıyorum???? benim gibi olan var mı???

1. 3 saat yarım yamalak uyudum sonra aniden uyandım şu an boş boş tavanı izliyorum :/

22 eylül 2021 05:05

2. Hayır dünmüş dolunay bir de bugün değilmiş etkisi perşembeye sürer demişler ama bilmiyorum bu tarz şeylere de pek inanmıyorum aslında niçin böyle oldu bir fikrim yok uyanık kalmaktan sıkıldım keşke kafama birisi tavayla vursa da uyusam

22 eylül 2021 05:07

3. Normalde deliksiz uyurum. Dün, bugün uykum bölünüyor. 1 saat önce uyandım döndüm durdum geri uyuyamadım. En son uyuyamayacağımı kabullenip telefonu elime aldım karşıma bu soru çıktı. Dolunay mıymış bana bunu yapan? Aydınlandım süslü sağol.

22 eylül 2021 05:09

4. A3 bilmiyorum dolunay diyorlar ama şuan evde ben hariç herkes uyuyor nasıl dolunay bizim evde bi bana mı vuruyor anlamadım

22 eylül 2021 05:19

5. Etkisinden nasıl korunulur bunun ya uyumak istiyorum ben 😔😔😔😔

22 eylül 2021 05:20

6. Herhalde. Baş ağrısı ve huysuzluk da yapıyor bende fix.

22 eylül 2021 05:36

7. Evet ben de dolunaydan etkilenirim annem de etkilenir. Hiç inanmam burçlar enerji vs ama bu dolunay etkisine kesinlikle inanıyorum. Dolunayda mutlaka en az bir kere başım ağrır ilaçsız geçmez. Geceleri sürekli uyanırım. Bir de takip etmem asla dolunaymış vs. Diye. Başım ağrır asabileşirim uyuyamam bir bakarım dolunay. Herhangi bir etki azaltma yöntemi bilmiyorum ben.

22 eylül 2021 06:34

8. Ben sıfır uykuylayım süt melisa çayı falan içiyorum uykun gelsin diye ama yok dolunay ben olmuşum

22 eylül 2021 16:36