dondurulmuş ıspanak alıyor musunuz?

tadı garip oluyor mu sizce? tazesini yapmak isterim ama en az iki demet ıspanağı yıkamak bu sıcaklarda beni çok yoruyor. o yuzden dondurulmuşa yöneliyorum ama onun da tadı pek hoşuma gitmiyor...

1. Çok mecbur kalmadıkça almıyorum. Yıkanmış ıspanak paketleri daha iyi seçenek olabilir en azından daha kolay bir kere yıkarsın çok topraklı olmuyor.

26 temmuz 2024 12:03

2. Valla çok zahmetli bir ot kendisi alıyprum superfresh donmuş basıyorum tereyağını yiyorum canım istediğinde.

O kadar su o kadar emek arınmıyor bi pişiriyorsun yok olmuş zaten üçte birine düşüyor hacmi

26 temmuz 2024 12:19

3. Superfresh yeterince temiz mi süslüler almak istiyorum ama emin olamıyorum ıspanak çok severim yıkarken harcadığım suya acıdığım için yemiyorum maalesef

26 temmuz 2024 12:22

4. Bende sırf üşendiğimden börek yapmak için dondurulmuş ıspanaklardan aldım ama çok kötü oldu beğenmedik biz

26 temmuz 2024 13:27

5. Dondurulmuş kullanıyorum ama tadı asla aynı olmuyor özellikle borekte daha kötü

26 temmuz 2024 13:28

6. Cok uzun zamandir sadece dondurulmus aliyorum, o yuzden fark goremiyorum ben ya.

Iki saniyede bitecek yemek icin kirk saat yikama tantanasi yoruyor beni cok. Bir de ben olmadi bir daha bi sudan gecireyim diyorum hep, aman yok, kalsin.

Superfresh bi ara sadece sap koyuyordu, feast daha iyiydi.

26 temmuz 2024 13:54

7. Superfresh alıyorum hep. Yemekte fark etmiyorum tadı. Hiiçç uğraşamam yıkamakla.

26 temmuz 2024 15:11

8. Sirkeli sudan sonra 3-5 dakika yıkıyorsan sen de yıkanmış yemiyorsun zaten. Bir de millete akıl vermiş jsjdkd

26 temmuz 2024 18:53

9. Feast daha güzel ama ben de o an hangisi varsa onu alıyorum superfresh de olur. Çalışan insanım bütün gün yoruluyorum yemek yapmak için kırk saat bir şeyleri yıkamak zor geliyor geçen semizotu yıkadım hayattan soğudum karbonatta beklet sirkede beklet. Zaten hava sıcak.

27 temmuz 2024 00:33

10. kızlar trendyol marketten aldım size yazdıktan sonra, taptaze ve tertemizdi. tekrar kendim de yıkadım, çok az ayıklamam gerekti ama o kadar da uğraştırmadı. migrostan da almıştım önceden ama bu kadar iyi gelmemişti aynı marka olmasına rağmen. marka: eurofresh

1 ağustos 2024 17:15