dorian gray'in portresini okuyanlara soruyorum?

kafanızdaki fiziksel dorian gray tasfirine en çok uyan ünlü kim? az tanınan biri de olabilir.

1. Penny dreadfulDa Reeve Carney baya iyi oturmuştu bence

28 kasım 2021 21:14

2. Outlander’ın başrol erkek karakteri adı jamie’ydi sanırım

28 kasım 2021 21:15

3. ben tabii ki edebi yönüyle karakteri kanlı canlı en iyi kim sunabilir ona bakmıyorum dümdüz yakışıklı avına çıktım jkfhjk.

28 kasım 2021 21:19

4. a2 diziyi izlemediğim için oyunculuğunu vs. bilmiyorum ama fiziksel olarak kafamdaki tasfirine çok uyuyor gerçekten. çok hoş çocukmuş..

28 kasım 2021 21:21

5. Jamie dorian olmak için fazla kaba saba. Reeve carney' i begendim.

28 kasım 2021 21:24

6. a1 oyuncuyu jeff buckley'e benzettim ve dorian gray olarak hiç beğenmedim ben.

a3 gerçekten outlander izleyen biri olarak çok iyi anlıyorum çok hoş bir adam ama bana o insan üstülüğü ve şairane güzelliği, şeytan tüyü var dedirten kibirli ama hoş suratı bulmak sanırım bayağı zor. canlandıran karakterler hep sönük kalmış genelde.

28 kasım 2021 21:26

7. Outlenderı izlemedim ama sabrinadaki dorian yakışıklı ama çok ezik ve yavan gelmişti bana göre. Soru sahibi aslında pek benzemiyor dediğiniz müzisyene, boi vaktiniz varsa ve fantastik gotik dizi severseniz bir bakın derim

28 kasım 2021 21:29

8. evet beğenmiş olabilirsin tabii ki a1 ben yapımları izlemediğim için direkt oyuncunun görünümüne odaklanıyorum. bu arada gotik korku severim, edgar allan poe'yu çok severim mesela, o da zamanında hikayelerini bir pennye satabiliyormuş diye biliyorum. penny dreadful'un methini çok duydum gerçekten. vaktim olunca başlayayım teşekkür ederim tavsiyen için.

28 kasım 2021 21:52

9. Aaron Taylor-Johnson olabilir bence

28 kasım 2021 21:53

10. a7 hoş çocuk ama onda o zarafet yok bence. bu arada karısıyla çok tuhaf ve manipülatif bir ilişkileri varmış sanırım konudan bağımsız olarak.

28 kasım 2021 21:55