dostluk arkadaşlık yalan mi bende mi bir sorun var? arkadaş çevresini sıfırdan kuran var mı?
selam ssusluler size bir sorum var, ben çevremdeki her insanla ilgileniyorum bir ihtiyaçları varsa karşılıyorum onlar ise bana bir nasılsını çok görüyorlar, onlar sormadan ben söylediğimde de durumumu mesela "pek iyi hissetmiyorum, depresyonda gibiyim, suna kaygilandim" gibi söylesem de takmıyorlar. kimseye bir şeyimi anlatamıyorum zaten bunaltmamak için. zaten sormuyorlar da. ama kardeş olsun eş dost olsun herkesin derdiyle ilgileniyorum gerekirse fiziksel yardıma bile gidiyorum. bunu da dayanamadığım için yapıyorum yani istesem de bırakamıyorum caring, fedakar yardimsever iyiliksever olmayı. fakat neden bilmiyorum kimseden benzer bir davranış göremiyorum en yakın akrabalarımdan bile. ben adım atıyorum hep herkese, kimse bana adım atmıyor. ben artık çok yoruldum sizce ne yapmalıyım? bütün insanlar mı böyle? onlardan bir şey beklemeyi bırakmam gerek biliyorum ancak karşılık bekleyerek yapmak gibi değil de beklentim sadece bir nasılsın iyi misin, veya yine ben yapayım onlar faydalansinlar ama yanimda olsunlar. mesela yemek yapayim yemeye gelsinler bu bile mutlu eder ama yok vaktini bana ayıran yok. ne düşünüyorsunuz? ilgilenmeyi bıraksam insanlarla kendim de üzülürüm ama bu davranışlar da beni üzüyor... bu kullanılmak artık. herkes böyle mi? inanın sıkıcı bunaltıcı biri değilim eğitim desen var akıl fikir kültür her konuda bilgi desen var biraz ortamlarda silik olduğum söylenebilir sadece sessiz sakin bir insanım. yine de 27 sene oldu 1 kere olsun yakın arkadaşlarım, whatsapp grubum, beni merak eden, benimle zaman geçirmek isteyen biri olmadı. zaten 4 5 ay önce taşındım ve herkes beni unutmuş gibi. sürekli story falan paylaşıp ne kadar harika bir hayatım var hadi benimle arkadaş olmak isteyin moduna mı girmem gerek anlamadım ilişkiler arkadaşlıklar artık o kadar yalan geliyor ki. sıcak -dostlarla dolu bir ortamı o kadar özledim ki... napmam lazım? olmayınca olmuyor deyip vaz geçeyim mi? arkadaş çevresini sıfırdan kuran varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi nolur... tesekkur ederim bu kadar uzun okuduysanız <3 şimdiye kadar en samimi geri dönüşleri hep burdan almış olduğum gerçeğiyle beraber sizlere iyi geceler diliyorum