dove şampuanlardan kullanıp memnun kalan var mı?

1. Lisede hep dove kullanırdım(4-5 yıl önve) ama nasıl etki ettiğini pek hatırlamıyorum sanki pek kepek yapmıyordu ama yorumlarda kepek yaptığından bahsedilmiş hep içeriği falan mı değişti acaba siz memnun musunuz. Geri dönsem mi kararsızım

5 haziran 2018 16:29

2. ben kullanıyorum en memnun olduğum market şampuanı, yıllar evvel deneyip uzun süreli kullanımda saçları kurutup düğümlere sebep olduğunu düşünüyordum. ama yenilenmiş halinden memnunum. hacim vermiyor bence, hızlı yağlanma da yapmıyor ama. ben kepeğe karşı etkilisini alıyorum malum sorunlu saç derisi. bütün şampuanları denedim bana bir bu iyi geliyor. dönüp dolaşıp dove yani. saç derim sorunlu olmasa saçımla ilgili şampuanlara yönelirdim. onu da kremlerle halletmeye çalışıyorum. yoksa devamlı elseve.

5 haziran 2018 16:36

3. 3. anonim benimde saç derim sorunlu biraz peki bu çeşidi dökme yapıyor mu sizde?

5 haziran 2018 17:00

4. Kuru/normal saçlar için en güzel market şampuanı bu bence yağlı saçlıysanız bilemeyeceğim ama

5 haziran 2018 17:09

5. 2. Günün sonunda yıkıyorum maalesef :/ 3 gün asla götürmüyor

5 haziran 2018 17:11

6. En son 7 sene once fln kullanmıstım sanırım ve o zaman hic memnun kalmamıstim suslu su an ne durumda bilemicem.

5 haziran 2018 17:18