1. Yesil erbilin ücreti nedir acaba? Ben de dün test yaptırdım haşimato tiroid olabilir dedi doktor ultrasonla baktıktan sonra.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
dr. can çiftçi - prof.dr.yeşim erbil?
susluler merhaba, dr.can ciftciye veya prof.dr.yesim erbile giden var mi aramizda? benim hasimato tiroidim ve ciddi kilo problemim var, normalde ubersuper bi doktorum var ama kendisi kocaelide ve ben calistigim icin gidemiyorum o tarafa. 2sinden de randevu almak zaten inanilmaz zor, birinden ocak sonu birinden mart sonuna zor alabildim randevu. benim ogrendigim kadariyla yesim hanim hasimato agirlikli ve guzel ilgileniyor ama beslenmeye asiri deginmiyormus hani bahsediyomus sunu yap bunu yap ama kisitli. ayrica yesim hanjnda lazer tedavisi var hasimato icin. can bey de resmen kafayi kiloyla bozmus beslenmene kadar el atiyor bu cok super bisey. ama ister istemez cok arada kaldim yesim hanimin cok daha ucuz ustelik muayene fiyati. ozel saglik sigortam olmadigi icin zaten tahlillerim devenin nasil tutucak. fikri olan paylasirsa cok sevinirim.
- cevaplar
2. 400tl suslu
- şikayet et
3. Anonim 2 ciddi misin ya? Neler oldu, muayenen ne kadar surdu, ilgi-alakasi nasildi?ben yesim hanim icin herkesten asiri pozitif seyler duymustum.
- şikayet et
4. Suslum cok gecmis olsun simdi nasilsin? Ameliyat oldun mu? Oncelikle asiri sasirdim ilk defa boyle bisey duyuyorum yesim hn hk ama demek ki olabiliyormus. Umarim en yakin zamanda dipcik gibi olursun🙏🏻 can bey 650tl ve o cokta fazla supplement oneriyo yani ciddi pahaliya gelicek bana ama bunu yapmam lazim. Arada kalmistim ama bu raddede gitmem yesim hn.a
- şikayet et
5. Pinar hanimin muayene fiyati nedir ve supplement veriyor mu kendisi? Koru korune git diyetisyene diyet yap diyenlerden mi, bunu diyebler gluteni kesin bile demekten aciz yoksa bilincli, sefkatli, ilgili biri mi? Coook gecmis olsun suslum tekrardan, kac yasindasin bana ozelden msj atarsan cok sevinirim
- şikayet et
6. Coruhluyu da dusundum ama o beni cok gomer diye korkuyorum 😊 siz gittinz mi oyleyse biraz bilgilendirir misiniz?