dr. martens bot giyenler memnun musunuz ve en güzel modeli hangisi?

süslüler dr. martens markasının botlarını giyip memnun olan var mı? yurtdışına okumaya geldim ve kuzeyde kışlar çok feci geçiyor. yağmurda yaşta her yerde giyebileceğim bir ayakkabı olsun istiyorum sizce öyle mi yani kullanımı vs. rahat mı 1 sene sonra yağmur suyundan tabanları falan atar mı kendini? bir de sizce en güzel modeli nedir ya da tavsiye edebileceğiniz bi modeli var mı?

1. Ben 3 senedir giyiyorum cok memnunum tas gibi bot gercekten birkac cizik disinda hicbir sey olmadi. Ilk giyimde bende de vurma olmustu ama gecti simdi cok rahat. 1460 smooth modelini kullaniyorum.

6 ekim 2022 14:03

2. ben de memnunum, 3 çift var evire çevire giyiyorum. 1460 smooth en çile çektirendi, açılması 1 yıl sürdü ama hala ara ara topuklarımın arkasını acıtır. 2. seneden sonra biraz eskimeye başladı, baya kırıştı ve yıprandı. 1460 pascal hayatımda giydiğim en en en rahat bot olabilir ama hem pek sıcak tutmuyor hem de ayağın şeklini alıp biraz gevşeyebiliyor, geçiş dönemleri için uygun bir bot. en favorim ise 1460 made in england. açılma süreci çok daha hızlı ve inanılmaz premium hissettiren bir model. alacaksan kesinlikle bunu al derim. dayanıklılık açısından da en sağlam olanı.

6 ekim 2022 21:48

3. ben dönüşümlü olarak jadon modelini kullanıyorum, hala ara ara ayağımın arkasını vuruyor o yüzden hep çorabımın üstüne bileklere kadar çıkan - havlu yapılı- bir spor corabı daha giyiyorum; yani alırken bir yarım numara daha büyük alırsan daha iyi olur. Ancak, bu ayakkabıların kara kış ihtiyacımı çok karşıladığını düşünmüyorum, yani kar botu değil... İngiltere'de yaşıyorum ve kasım sonu - mart ortasına kadar blundstone botları günlük olarak kullannıyorum; bu botlarla dağ, kamp alanı gibi yerleri daha rahat geziyorum ve kar ve yağmur olduğu zaman yeri daha iyi kavrıyor ve ayakları sıcak tutuyor. Dr. Martens'leri de genelde daha şık-rahat hissetmek istediğimde giyiyorum.

7 ekim 2022 00:58