drama pasta ve yağmur çevik arasında neler oldu?

yağmur son videosunda biraz bahsediyordu ama tam anlayamadım. gerçek ismini falan söyledi hatta ama en başında neden tartıştılar bilen var mi?

1. Yağmur, Arda ile Furkan kavgası videosunu yanlışlıkla bi şarkıyla paylaştı sonra hemen sildi. Açıklama da yaptı nasıl oldu anlamadım kusura bakmayın falan diye ben de baktım storye şarkı koyma özelliği ile paylaşmamış şarkı nereden geldi bilmiyorum. Pasta da yağmurun ismini kesip bilin bakalım kim kavgayı şarkıyla paylaştı diye story attı. Daha önce de yağmura platin saçlı muhafazakar demişti linçlemişti birkaç videosunda. Öyle çıktı tartışma. Devam edersen fotonu da paylaşırım dedi yağmur falan filan

20 eylül 2023 15:36

2. Yağmur millete sallayınca, milletin elini koyduğu yerden bile çıkarım yapınca, onlar evli ama bana iddalar geliyor diye paylaşım yapınca sorun yok ama başka biri onun hakkında konuşunca sorun var. Dramanın kirli magazin diye bi videosu var ve bazı videolarında yağmurun adını geçiyor o kadar. Yağmur ise senin kimliğini açıklarım, sadece ismini söylüyorum gibi bir tehditte bulundu. İkisinin de videolarını dinliyorum evde iş yaparken falan, kulağım orada oluyor. Drama pastanın konuları ve muhabbeti beni daha çok çekiyor. Yağmurun ise üslubunda gerçekten sorun var, bu u eleştirence sinirlenmiş.

20 eylül 2023 15:46

3. İkisini de sevmiyorum ama yagmuru takip edip izliyorum drama pasta daha samimiyetsiz

20 eylül 2023 15:54

4. drama pasta yağmur çevik kadar ünlenemediği için kuduruyor olabilir. arada ikisini de izler dinlerim drama çok samimiyetsiz geliyor bana ya ve yağmur daha objektif sanki.

21 eylül 2023 02:34

5. Aaa o takipçisine yaptığı yorumu bilmiyodum.

21 eylül 2023 09:38

6. Biraz daha dikkatli takip edicem bende o zaman, durum böyleyse takibi bırakırım

21 eylül 2023 12:08