duş alınca regl kesiliyor böyle olan var mı ?

eskiden beri böyle ikinci gün en yoğun günde bile alsam biraz daha olup kesiliyor sebebi ne olabilir

1. Kesilmiyor ama yoğunluğu azalıyor bir doktor duşta daha fazla atıyoruz farketmeyince kesildi zannediyoruz gibi bir şey demişti

13 nisan 2024 02:35

2. herkeste böyle. benim bazen 4-5 saat bile kesilir hiçbişey gelmez

13 nisan 2024 04:53

3. bence duştan sonra vücut gevşiyor aniden çok atıyor o şekilde ya bitiyor ya da bir süre bekliyor sonra devam ediyor ama yoğunluğu azalmış olarak

13 nisan 2024 08:57

4. Çok eski bir memeli refleksi bu, suya girdiğinde kanama çok azalır

13 nisan 2024 10:28

5. her gün duş alıyorum, böyle bir şey yaşamıyorum. çok uzun süre banyo yapıyorsanız belki suyun sıcaklığı,soğukluğu etkiliyor olabilir. duş almanın kanamayı kestiği şehir efsanesi. suyun içine girdiğiniz havuz, deniz, küvet etkileyebilir.

kanama zaten kesintisiz olan bir şey değil, günler sürüyor, aralarda artar,azalır, durur vs bu zaten normal. kanamam kesilir diye duş almaktan kaçırmanıza gerek yok. hem temizliğinizden feragat etmeyin, hem de ılık bir duş regl günlerinde iyi gelecektir.

13 nisan 2024 10:43

6. Benim kesilmiyor, ustteki suslulere sasirdim

13 nisan 2024 11:08

7. Evet yillardir benim de durum böyle. Deneme yanılma yöntemiyle değişjik rutinler denedim. Vardığım sonuç: normal bie banyo rutini kesinlikle ya azaltiyor regli ya da kesiyor

13 nisan 2024 13:24

8. Bende de aynısı oluyor.

Anonim 5 herkes kesiliyor demiş sen kalkıp "ben her gün duş alıyorum öyle bir şey olmuyor şehir efsanesi" demişsin. ben her gün duş alıyorum diye özellikle belirtme gereği duymuşsun. cümleni  de "kanamam kesilir diye duş almaktan kaçınmayın temiz gezin" falan gibi laflarla bitirdiğine göre millete pis iması yapmaya gelmişsin. Kimse kanamam kesilir diye duş almaktan çekiniyorum dememiş zaten .

13 nisan 2024 13:29

9. Benim kesilmiyor.

13 nisan 2024 13:35

10. benim de kesilmiyor ya keşke kesilse...

13 nisan 2024 17:13