duş jeli kullanmayanlar yerine ne kullanıyorsunuz?

duş jeli kimyasal bombası olduğu için ve çoğunlukla sivilceye sebep olduğundan çoğu kişinin duş jeli kullanmadığını görüyorum. ben de sırtımda sivilcelenme olduğu için birkaç senedir kullanmıyorum fakat yerine koyduklarım bende bir türlü oturmadı. sabun kullanımı konforlu gelmiyor. cerave ve lrp yüz&vücut yıkama jeli, incia doğal duş jeli kullandım ama onlar da tam karşılamadı gibi. bebek şampuanı kullandım onun da ph yetişkinlere uygun değil.  siz neler kullanıyorsunuz, memnun olduğunuz ürün ve markalar neler? güvenilir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

1. sabun-dove.

12 ekim 2021 15:10

2. Ben mecburiyetten sabuna geçtim. Le petit Marsilya (gizlinot: Yanlış yazmış olabilirim ) keçi sütlü sabununu kullanıyorum. 5,6 ay gidiyor bana. Duş jeli fiyatları almış başını gitmiş. Bende çareyi sabunda buldum. Benimki tamamen maddi açıdan ama.

12 ekim 2021 15:13

3. Dalan zeytinyağlı defne sabunu.

12 ekim 2021 15:29

4. Sabun istemiyor yahu herkes sabun yazmış jfkfl süslü şimdi sabunu alıyosuuuum djk ay valla yok önerim ben de sabun diyorum. Defne ya da zeytinyağ sabunu kullanıyorum senelerdir. Plastik lifler var ya 2 3 liraya satılan, onlarla köpürtüp kullanıyorum ben direk sabunu Sürmüyorum köpük istiyorum köpüüükkk en güzel o liflerle köpürüyo.

12 ekim 2021 15:33

5. Sabunu rendeliyorsun, sıcak suyun içinde 1 gece bekletip sabun jölesi yapıp keseyle onu kullanıyorsun.

12 ekim 2021 15:35

6. cildim alerjiye meyilli olduğu için dalin

12 ekim 2021 16:03

7. Teşekkürler herkese. Çare sabun gibi görünüyor.

A5 süslü dediğin gibi deneyeyim bir de. Sabunun sürekli ıslak kalması erimesi benim sabunla derdim. O şekilde rahat olabilir.

Ben de dalin şampuan kullanıyorum şu an ama ph konusu uzun vadede sorun yaratabilir diye tedirgin de oluyorum. Sorunlu bir cildim var.

Dermokozmetik yıkama jellerinden önerisi olan varsa, vücuda uygun, onu da değerlendiririm.

12 ekim 2021 16:29

8. Temiz içerikli duş jelleri kremleri var ss, Bioderma alıyorum ben kocaman ambalajda baya uzun süre kullanılıyor zaten.

12 ekim 2021 16:49

9. Bioderma'ya bakayım süslü. Teşekkür ederim.

12 ekim 2021 17:21

10. Sabun da ölü deriyi atmaz. Atıyor olsaydı çoğunluğu sabun kullanan ınsanların bulunduğu bir yerde hamam kese kültürü olmazdi sanıyorum.

12 ekim 2021 18:09