dua edilse de edilmese de kişinin evleneceği kişi değişmez mi?

süslüler biriyle bir gelecek yaşamak için çok dua etsek de etmesek de eğer o kişi bizim nasibimizde varsa illa ki o kişiyle mi olur? (nasibimizde yoksa dua etsek de ağlasak da zırlasak da bu değişmez mi?) fikirlerinizi bekliyorum. en çok da başından böyle şeyler geçmiş süslüleri.

1. konu başlığını diğer yapmıştım ama bürokrasi olmuş kusura bakmayınahdjsj

9 nisan 2020 01:02

2. Şimdi süslü şey diyorlar öldüğün tarih, doğduğun tarih ve evleneceğin kişi değişmezmiş

9 nisan 2020 01:05

3. A3, o çok başka bir şey biliyor musun. Belki de evlenmek onlara hayır getirmeyeceği içindir. Bilemiyore

9 nisan 2020 01:16

4. Hayır süslü değişmez. Dua edip olsa bile kaderinde olduğu için olmuştur zaten.

9 nisan 2020 01:30

5. Eğer 298 kere dua edip 37 kere ağlarsanız level açarak nasibinizi seçebiliyorsunuz.

9 nisan 2020 01:42

6. Isiniz allaha kaldiysa o is yas gardasim. Allah bence yok zaten ama hadi var diyelim..senin sacma askini mi dusunur yav. Anliyorum ust bir gucun varligi rahatlatiyor ama isteklerin icin uydurdugun bir umut gibi durmuyor mu sence de? Soruyu okusan din motivasyonun ortaya cikiyor zaten.

9 nisan 2020 01:44

7. Süslü bende doğduğumuz öldüğümüz gün ve evleneceğimiz kişi değişmez diye duymuştum ama inanmıyorum açıkçası. İnsan hür iradesi olan kaderini kendisi yönlendirebilecek bir varlık bence.

9 nisan 2020 01:46

8. şöyle ki aslında kaderinde dua edeceğin de yazılı olduğu için hem değiştirir hem değiştirmez. şöyle ki sen bu konuda dua etmeyi seçersen bu da kaderde yani etkisi bence oluyor. karmaşık oldu ama her türlü dua etmek en mantıklısı hiç aksiyondansa. dua ederken de hayırlısını istemek daha makul belli olmuyor bazen bizim istediklerimiz çok yanlış olabiliyor.

9 nisan 2020 11:31

9. Hayırlısı için dua ettiğinizde ve duanız kabul olduğunda bu sizin kaderiniz olmuş olur. Kaderiniz başından beri buydu aslında siz dua ederek değiştirmediniz, hayırlısı için dua edip hayırlı biriyle evlenmek sizin kaderinizdi. Dua kaderi değiştirir dedikleri bu. hiçbir şey değişmiyor nasılsa aynı kader diye dua etmemek cahillik olur. Umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza süslü

9 nisan 2020 22:00

10. Ya kardeşim soru belli, dua edilince nasip değişir mi demiş. Allah var mı din var mı sorusu görüyo musunuz siz orda. Her 'inanç' içeren soruya böyle yırtık dondan çıkar gibi çıkanları anlamıyorum gerçekten. He gülüm sen inanma ve s.ktrgit burdan soru sana değil. Öööööff..

Sevgili soru sahibi, Çocuğun olacak kişiyi değiştiremiyormuşuz, gelecek nesiller türeyeceği için. Doğum tarihini bilmiyorum ama ölüm zamanı sadece sadakalarla uzayabilirmiş. İlahiyat mezunu biriyle konuşurken böyle söylemişti.

9 nisan 2020 22:17