dubaideki meşhur künefeli çikolata...?

inanılmaz güzel görünüyor, türkiyede de muadillerini yapmışlar herhalde 400-500 civarıymış türkiyedskiler de. sizce o parayı vermeye değer mi? türkiyedekileri deneyen var mı, lezzetli mi?

1. Antepfıstığı ezmesi ve kıtır kadayıf Parçalarını karıştırarak iç harç hazırlayıp çikolataa kalıplarında donduruyorlar. Instagram'da  Tadı nasılmış hesabında görebilirsin bence para vermeye gerek yok

15 nisan 2024 23:37

2. orjinalinin lezzetinde değildir gibi geliyor bana da. evde vs hazırlayanları gördüm de onlara o kadar ağzımın suyu akmadı:d

15 nisan 2024 23:39

3. Fıstıklı kadayıfla beraber çikolata yemekten bi farkı var gibi gelmedi bana ss, o yüzden hiç ilgimi çekmedi. Ben normalde aşırı pisboğaz biriyim, yeni çıkan veya viral olan her şeyi denerim...

15 nisan 2024 23:50

4. Hiçbir yiyeceği şöyle bir şiddetle arzulamadım ya

15 nisan 2024 23:54

5. orijinali nasıl bi lezzette bilmiyoruz ki belki de çok dandik bir çikolata kullanıldı :D ben gaziantepten fıstık ezmesi ve güzel kaliteli bir çikolatayla deniycem bi ara

16 nisan 2024 09:35

6. ya anlattıgınız sanki başakşehirde, lezzet-i şark da yapılan tatlıya benziyor;

başakşehir lezzet-i şark mutluluk tatlısı yazarsanız google'a görebilirsiniz.

ben ki tatlıda sınırım yoktur o kadar zorlanmıştım yerken:)

yedim ama tabi afiyetle:)

mükemmeldi, harikaydı.

16 nisan 2024 16:21

7. görüntüsü güzel gerçekten. öyle bir iç harca kaymak yakışırdı, kuru kuru çikolata boğar bence. şahsi görüşüm.

16 nisan 2024 20:13

8. Yabancı yiyenler bile abartıldığını düşünüyor bikaç videoya denk geldim tadı o kdr da iyi değilmiş Türkler abartttı

16 nisan 2024 20:22

9. Bence de öyle fazla yenecek bir şey değil. Eminim beni bayar. Kaymak da aşırı ağırlaştırır yağlı yağlı. Tadımlık hoş olabilir.

16 nisan 2024 20:27

10. Aklımdan çıkmıyor...