dudak üstü kararmasına çözüm???????

merhaba süslüler ben bıyıklarımı iple alıyorum. daha önce bir süre ağda ile almıştım. şuanda da dudak üstümün kenarlarında kararma var. bunu nasıl geçirebilirim?

1. takipteyimm

8 ekim 2018 21:18

2. Merhaba süslüm,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kararma melanin hormonu yüzünden olmakta yani ağda yada ip ile alındığında kızarıklık olur orda hızlı bir şekilde melanin hormonu üretimi olur; melanin hormonu güneşle doğrudan etkileşim haline girdiği için kararmalar meydana geliyor. Bu nedenle eğer ben bıyık bölgemde bir alım yapacaksam akşam saatlerinde yapıyorum ve gün ışığı almamasına özen gösteriyorum. Ayrıca cilt lekelerinin açılması için c vitaminli ürünler kullanabilirsin fakat c vitamini gibi asitleri kış aylarında kullanmak gerekiyor. Çünkü doğrudan güneş ışığında etkileşime giren bir asit. Bunun dışında prinç ile yapılan maskeler kullanabilirsin. Prinç beyazlatıp leke açar. Çok güvenilir bir marka söylemek gerekirse biraz pahalı ama asla seni yarı yolda bırakmayacak murad ürünleridir. C vitaminli serum ve kremlerinden haddinden fazla memnun kalacağına eminim.

8 ekim 2018 21:43

3. çok teşekkür ederim süslü:)

8 ekim 2018 22:01