dudak dolgusu aşırı şişlik?30?

merhabalar, önceden dudak dolgusu yaptırmıştım ama başıma bu gelmemişti. dudaklarım aşırı şişti, balon gibi gözüküyor ağzımı açınca. dün sabah saatlerinde yaptırdım, sizce zamanla oturur mu? benzer tecrübe yaşayan oldu mu, ne yapılmalı?

1. morluk var mı? işlemden de olabilir korkutmak istemem ama bazen damara bası yapabiliyormuş. bir arkadaşımın başına geldi neredeyse doku kaybı olacaktı birkaç gün işlemdendir diye göz ardı etmişti. doktorunuza danışın bence en doğrusu o olur

16 şubat 13:46

2. teşekkürler a1 morluk falan yok acı da yok, sadece görünüşsel bir endişem var :( bu şekilde mi kalacak yoksa oturacak mı dolgu zamanla

16 şubat 13:51

3. Bende Perşembe aksamustu yaptırdım 0.60 yapıldı kalani kontrol seansında. Bu 4. Dolgum biraz fazla ödem oldu bu sefer normalde ilk iki gün çok ödemli olurdu 3. Gün sorunsuz uyanirdim bu normal olan . 3. Günden itibaren azalmaya başlar . Umarım benimki de azalır ben Arnica krem sürüp bol su içmeye calisiyorum

16 şubat 17:41

4. Soruna net yanıt veremedim yaptırdıktan sonra bir saat içinde şişmeye başlıyor ilk akşam çok acılı ve ödemli genelde ilk iki gün çok sis . 3. Günden itibaren azalmaya baslar. 15-20 Gün içinde tam şeklini buluyor

16 şubat 17:44