dudakları daha nemli olsun diye dolgu yaptıran var mı?

vitamin değerlerim gayet iyi, suyumu düzgün içerim, beslenmem de iyidir. dudaklarıma nemlendirici de kullanıyorum buna rağmen kuru. doktorum hiçbir sorun yok dedi. bir sürü marka nemlendirici denedim. hiç nemlendirici kullanmadığım dönem de oldu ama asla kuruluğu gitmiyor. pul pul dökülüyor. sırf bu yüzden azıcık da olsa dolgu yaptırmak istiyorum. deneyen var mı ya da tavsiyeniz var mı kuruluk için?

1. SÜSLÜ ÇOK BİLİNDİK BİR KREM VAR. GÖĞÜS UCU KREMİ ASLINDA. ECZANELERDE SATILIYOR. NETTEN DE BULABİLİRSİN. BENİM DUDAKLARIM DA ÇOK KURUYORDU, HİÇBİR NEMLENDİRİCİ İŞE YARAMADI. EN SON BİR DE BUNU DENEYEYİM DEDİM. GECE YATARKEN SÜRÜYORUM, SABAH PAMUK GİBİ VE TÜM GÜN DE ÖYLE DEVAM EDİYOR. NE BİR ÇATLAK, NE BİR KURULUK.

15 kasım 2023 16:29

2. Süslü yukarıdaki süslünün dediği krem lansinoh. İyi bir nemlendirici ama ben senin dediğini anladım. Ben 0.5 ml üst ve alta toplamda yaptırdım çok ama çok memnunum. Dudaklarım büyük ama çok çizgiliydi, ve illa soyuluyorlardı sonra iyileşseler bile o kuruyup soyulmanın izini uzun süre taşıyorlardı. Bu minnacık dolguyla o kadar mutlu oldum ki tam istediğim dudak oldu, patlatacak gibi durmayan, kendi dudağımdan büyük olmayan, ama diri dudaklar. Aşırı öneririm.

15 kasım 2023 16:37

3. Anonim1 onu bile denedim ama çöküklük oluyor dudaklarımda nemsizlik kuruluğa bağlı. Son süslüm çok teşekkür ederim, süslüm hangi Marka yaptırdın acaba? Bir sürü dolgu markası varmış bir de her defasında mı 0.5 cc yaptırıyorsun? İlkinde kaç cc yaptırmıştın ve kaç ayda yaptırıyorsun? Ayy kusura bakma çok sordum ama çok teşekkür ederim şimdiden 💗

15 kasım 2023 17:24

4. Pardon kızlar, anonim ve yazar hesabı karıştı ters yazmışım ama anladığınızı umuyorum.

15 kasım 2023 17:52

5. burnun yerine ağzından nefes alıyor olabilirsin o da dudakları çok kurutur.

15 kasım 2023 18:16

6. dudak dolgusu aslında güzel bir şey. instaya hemen dolgu sonrası fotolar koydukları için (ödemli) kötüymüş gibi duruyor. bir de herkes iyi yapmıyor tekniği de önemli. ilk uygulamada bir anda yüksek miktarlar da yapılmamalı. yani dolgudan korkmayın bence.

15 kasım 2023 19:32

7. Süslü ben tam 11 ay önce yaptırdım, hala çok memnunum. Türkiye'de yaptırmadım ama dolgunun adı restylane idi.

15 kasım 2023 19:34

8. Anonim5 kuru iğneleme dudağa yapılıyor mu ya?

15 kasım 2023 21:31

9. Ben yaptım süslü dudaklarım zaten büyüktü hatta arkadaşlarım salak mısın niye yaptırıyorsun falan dediler ama ben sırf dudaklarım daha nemli ve pürüzsüz olsun diye yaptırdım memnunum 5 ay oldu

15 kasım 2023 22:24

10. Süslüm peki hangi marka yaptırdın ve kaç cc yaptırdın acaba? Hyaluropen çok zararlı diyorlar mutlaka iğneli olmalı demişler doktorlar.

15 kasım 2023 22:36