duru önver'e ne olmuş öyle? tam olarak durumun ne olduğunu bilen var mı?

ig de önüme duru önver düştü. buz pateni yapmaya başlamış ve görünümü aşırı değişmiş. vücudu çok farklı (!) görünüyor. buz pateni sporcuları böyle mi görünüyor gerçekten? sağlıklı mı bu görünüm yoksa bizim beden algımız mı bozuldu? duru'nun durumunu bilen var mı?

1. Özempic kullanmış diyorlar

26 şubat 16:52

2. aa daha bu sabah bir tiktok videosu düştü önüme. iki ayda 61 kilodan 54 kiloya indiğini söylüyor. her şeyden yiyorum ama az yiyorum tam doymamış bırakıyorum kendimi diyor. yani muhtemelen günlük 700-800 kalori civarı besleniyor. bu şekilde kısa sürede zayıflayabilir ama kas kaybedeceği ve vücudunun hormon dengesini mahvedeceği için hiç sağlıklı değil.

bu arada az yediğini söylediği için ozempic olma ihtimali yüksek. yakın çevremde malesef biri kullanıyordu hiçbir şey yemeden bütün günü geçirebiliyordu.

26 şubat 16:58

3. ozempic çok sıkıntılı bir ilaç. vücut alışınca sürekli kullanmak zorundasın yoksa bıraktığında kilolar misliyle geliyor. ablam diyabet hastası ve kilosu tehlikeli boyuta gelince diyetisyen ve endokrin profesörü takipli kullandı 2 ay. sonra bırakınca geri kilo aldı uzun vadede. uzun süre kullanılmaması lazım zaten o ilacın.

26 şubat 17:01

4. Ben o iğneye başlamıştım ağzıma s.çtı, devamlı moralim bozuk devamlı ağlıyorum normalde de depresyona eğilimli biriyim. Sonra fark ettim iğneden olduğunu. Aşırı mide bulantısı yapıyordu zaten. Kullanmak da ayrı zor o ilacı, edebimle ağzımı tutarım kg veririm dedim (vermedim o ayrı) ama korkunç bi şeydi ya

26 şubat 17:22

5. nasıl ya cidden ilaç mı almış kim söylüyor bunları?

26 şubat 17:54

6. Ben kaç yıldır adını bile duymamıştım ama en son bıraktığımda yine böyle bi sağlıksız anormal zayıflamıştı. Ben öyle hatırlıyorum hala. Kilo mu almış o arada

26 şubat 18:38

7. Ben de gördüm dün reelı çıktı önüme şok oldum. Aşırı zayıf, sağlıksız duruyor. Buz pateni ve balerinlik için zayıflamam gerekiyordu falan demiş de bilemem tabii. Bir de duru'nun belden aşağısı bi tuhaftı zayıflayınca daha da tuhaf olmuş

26 şubat 19:34

8. Süslü bu kız bayadir zayıftı zaten

26 şubat 19:45

9. bayadır böyle ya zaten.

bu kızda yıllardır kendini beğenmeme durumu var. ilk çıktığı zaman ne güzeldi. hem doğaldı yüzü de vücudu da. gitti memelerini falan aldırdı oysa memeleri de çok güzeldi. burnu zaten... yaşı 30 veya yakınlaştı umarım kendisiyle barışır bir şekilde

26 şubat 19:54

10. ilk görünce anoreksik herhalde dedim ama açıklamasını yapmış, kas oranı yüksek. sağlıksız olmadığı bacak kaslarından belli oluyor. doktor kontrolündeymiş zaten.

26 şubat 20:52