duyduğunuz en kötü pickup line neydi?

sb

1. Ben de googledan araştıracaktım Sağ ol a1

19 eylül 2021 13:19

2. pickup line = espirili tanışma cümleleridir, tanımadığın birinden gelmesi ve konuşma başlatıcı olması gerekir. örnek: bir barda birinin gelip 'düşerken bir yerin acıdı mı, cenneten ehuehu' falan yapması

tavlama cümlesi ? zaten böyle bir deyiş yok türkçe'de. pickup line'ı tam olarak karşılamıyor bu yüzden.

tanıştığım ve normal sohbet ettiğim arkadaşımın tavlama amaçlı kurduğu cümleler de 'tavlama cümlesi' olabilir, çünkü böyle bir deyiş yok.

''bu arada geçen bahsettiğin sergiye gittim, senin gibi çok güzeldi'' bak tavlama amaçlı kurulmuş bir cümle ama pickup line değil.

hadi millete ders vereceğine siktir git kendini düzgün ifade etmeyi öğren gerizekalı a1

19 eylül 2021 14:05

3. Tamamen göktürkçe konuşan insanların gelip burda pickup line için laf etmesi.

19 eylül 2021 14:28

4. A1 niye terbiyesizlik ediyorsun? Hakaret mi ettik? neden ağzını bozmadan bir şeyleri ifade edemiyorsun?

19 eylül 2021 16:08

5. a5'in yazdigini sadece ben mi anlamadim :(

19 eylül 2021 21:14

6. A5 simdi tekrar okuyunca anladim, cocugun cumlesini tirnak isareti icinde yazmadiginiz icin anlamamisim sanirim swh

20 eylül 2021 14:38