duygu özaslan nereye kayboldu ?

günlerdir ne story ne post atıyor hatta haftalardır, etkileşimi oldukca azalmış bunu göze alamaz diye düşünüyordum nereye gitti bu kız süslüer :d

1. Pr olabilir ortadan kaybolma başıma neler geldi içerikli bir şeyler tıklanmalar falandır fıstık

12 ocak 2024 18:10

2. haftalardır dediğin 10 gün alt tarafı ya. kız 10 senedir her gün bir şey paylaşıyor insan on gün kafa dinlemek isteyemez mi

12 ocak 2024 18:11

3. Ay süslüler sakin olun 10 kez soruldugunu bilmiyordum şu an soru cevaplara baktım soru göremedim ben yeni farkettim de 🥹 kafa da dinleyebilir tabi pek yaptığı bir şey olmadığı için merak ettim belki dedikodu sayfalarında bir şey yazılmıştır diye

12 ocak 2024 18:17

4. Baska bi duygu nerdeeeg basligina biri yazmisti bence en mantiklisi onun yazdigi. Demisti ki mevsim gecisleri bazi mental problemleri olan insanlar icin depresyon donemidir bu donemde hicbir sey yapamazlar, ise gidemezler, evden cikamazlar, cok kotu olurlar.

Bence bu cok mantikli. Duygunun asiri anksiyetesi oldugunu biliyoruz. Benim ablam da duygu gibi anksiyetesi yeme problemleri vs bircok seyi benzer, cok sik duygu dalgalanmalari yasar ve su an ablam evden cikamiyor, sebepsiz yere depresyonda evde yatip duruyor. Yemek bile yemiyor. Ablamin kotu olup ise gidememeye basladigi donemle duygunun yok oldugu donem de resmen birebir ayni zamana denk geliyor.

Ozellikle sonbahardan kisa gecis ve ilk bahardan yaza gecis donemi boyle insanlar icin tetikleyici oluyor, bu ellerinde olan birsey degil.

Asla yargilamak icin soylemiyorum, duygu babasi vefat ettikten sonra bile link vermisti(belki basa cikma sekli hicbir sey olmamis gibi davranmakti) su an her ne olursa olsun en azindan arada sirada sadece link vermek icin bile paylasim yapardi bence. Sadece dedigim gibi bir depresyon yasiyorsa link bile vermeyi dusunemeyecek durumda olabilir.

Cunku gercekten bunu yasamayan bilmez bu donemde hicbir sey yapamiyorlar, yapip yemek vermesek ablam kalkip yemek yapamaz hatta getirden bile soyleyemez o derece. Bazen uc hafta dus bile alamadigi oluyor. Bu gercekten yasamayanin anlayamayacagi bi durum. Sakin kinamayin sakin laf etmeyin.

Duygu eger yazdiklarim dogruysa ve buralari okursan uzulme, gececek.

12 ocak 2024 18:25

5. Emin değilim ama eski sevgilisiyle birlikte sahiplendikleri köpekleri ölmüş olabilir diye okudum bir yerde, kesin bilgi değildir

12 ocak 2024 18:35

6. Kopegi olse bununla ilgili bisi paylaşırdi bence. Kocasina baktiniz mi o paylasmis mi bisiler ben de burdaki sorulardan ogrendim bisi paylasmadigini. Ne olursa olsun ben seviyorum duyguya ya zaten bisi oldugu da yok yani niye oyle dediysem. Azimli caliskan bi kiz.

12 ocak 2024 18:41

7. depresyon falan oldugunu sanmiyorum duygu depresyonunu ve anksiyetesini de tik ve goruntuye cevirmeyi biliyor post atmasa bile su close friends chatine bi seyler yazardi bence baska bi sey var ama kocasiyla ilgili degildir cunku o story atiyor ara sira

12 ocak 2024 18:42

8. taylanla iki köpek sahiplendiler bir tanesini bu aldı ilk köpekleri sirius ısırma problemi var diye önce aylarca eğitmende kaldı en sonra taylana vermişti köpeği bana çok saçma geldi. neyse bence hamile.

12 ocak 2024 18:59

9. ben hamile oldugunu düsünüyorum bir süre gizem yaratip dönünce söyleyecek, kocası instagramda normal bir sekilde story paylasimlarina devam ediyor.

12 ocak 2024 19:00

10. a5 ablanın adı g ile mi başlıyo