eşim açık ilişki teklifi etti, ben napacağım bir dertleşmek istiyorum?
şimdi önce troll falan yazacaklar yazsın gitsin, ben beni dinleyene anlatacağım yaşadıklarımı. 4-5 senelik bir ilişki, son 1.5 senelik evlilikte bu noktaya nasıl geldik ve ben ne yapmalıyım çok dertliyim. evlendiğimizden beri seks hayatımız sıfır. ilişkimiz başlarında güzel bir uyumumuz vardı ancak 2 seneye yakın birliktelikler zamanla yok oldu, aile evi vs derken ben evlenince yine bir rutin tutturacağız beklentisindeydim. sonra ne mi oldu, ereksiyon problemleri, seksten kaçış asla istememe. defalarca çaresiz kalıp ne yapsam ne etsem diye düşündüm, güzelliğimin, isteğimin doruklarda olduğu seneler ben evde duvarla uyuyorum, çok üzülüyorum. bunu artık en yakınım dediğin, hayat arkadaşım dediğin ve diğer her konuda mükemmel anlaştığın biriyle her dakika oturup konuşmak çok ama çok zor. yaşayan bilir. cesaretimi topladım ve artık ne olacaksa olsun diyerek yüzleştim. sonuç birbirmize olan çekimin sıfırlandığını ama hayat arkadaşı olarak bu kadar yılın nasıl çöpe atılacağını ve en azından biraz zaman verilmesi gerektiğini, açık ilişki olabileceğini belirtti. işin garibi ben başka bir ilde iş buldum ve kabul ettim, şimdi gelmeyeceğim git gel yaparım bakarız duruma sonra kararımızı veririz dedi. aileler şok olacak bizi gören dünyanın en iyi çifti sanıyor. ben ise artık okşanmak, sevilmek, elini tuttuğumda kalbimin atacağı bir flört istiyorum gerçekten de. bıktım usandım. boşanmak o kadar iç içe geçmiş aile ve maddi şeylerle inanılmaz zahmetli. ama ben nasıl başkasına bakarım boşanmadan. siz olsanız ne yapardınız?