eşim açık ilişki teklifi etti, ben napacağım bir dertleşmek istiyorum?

şimdi önce troll falan yazacaklar yazsın gitsin, ben beni dinleyene anlatacağım yaşadıklarımı. 4-5 senelik bir ilişki, son 1.5 senelik evlilikte bu noktaya nasıl geldik ve ben ne yapmalıyım çok dertliyim. evlendiğimizden beri seks hayatımız sıfır. ilişkimiz başlarında güzel bir uyumumuz vardı ancak 2 seneye yakın birliktelikler zamanla yok oldu, aile evi vs derken ben evlenince yine bir rutin tutturacağız beklentisindeydim. sonra ne mi oldu, ereksiyon problemleri, seksten kaçış asla istememe. defalarca çaresiz kalıp ne yapsam ne etsem diye düşündüm, güzelliğimin, isteğimin doruklarda olduğu seneler ben evde duvarla uyuyorum, çok üzülüyorum. bunu artık en yakınım dediğin, hayat arkadaşım dediğin ve diğer her konuda mükemmel anlaştığın biriyle her dakika oturup konuşmak çok ama çok zor. yaşayan bilir. cesaretimi topladım ve artık ne olacaksa olsun diyerek yüzleştim. sonuç birbirmize olan çekimin sıfırlandığını ama hayat arkadaşı olarak bu kadar yılın nasıl çöpe atılacağını ve en azından biraz zaman verilmesi gerektiğini, açık ilişki olabileceğini belirtti. işin garibi ben başka bir ilde iş buldum ve kabul ettim, şimdi gelmeyeceğim git gel yaparım bakarız duruma sonra kararımızı veririz dedi. aileler şok olacak bizi gören dünyanın en iyi çifti sanıyor. ben ise artık okşanmak, sevilmek, elini tuttuğumda kalbimin atacağı bir flört istiyorum gerçekten de. bıktım usandım. boşanmak o kadar iç içe geçmiş aile ve maddi şeylerle inanılmaz zahmetli. ama ben nasıl başkasına bakarım boşanmadan. siz olsanız ne yapardınız?

1. güzelliğimin, isteğimin doruklarda olduğu seneler

alev alev yanıyordum fghjlfghj

13 kasım 2021 20:39

2. sizden ricam, allah aşkına bekar birilerinin başını yakmayın, ikiniz de... sizin ilişkiniz bitmiş süslü, bunu kabul etseniz de etmeseniz de bitmiş yani. düşünün, adam sizin bir başkasıyla yatmanızdan rahatsız bile olmayacak, o kadar bitmiş. bu işin açık ilişkisi filan olmaz. paşa paşa boşanın.

13 kasım 2021 20:41

3. Çift terapisi denenebilir kabul ederse ama etmezse Ne olursa olsun, ne kadar zor olursa olsun boşanmalısın sana göre değilse. Aileler iç içe geçtiği gibi yabancı da olur kısa zamanda merak etme. Hatta oğullarının iktidarsız olduğunu duyunca düşmanın bile olur karşı taraf. Maddiyat da ayrılır her şeyin kanunu kuralı var

bi avukata danış yol gösterir her şey için.

13 kasım 2021 20:41

4. anonim 1 tam bir empati yoksunusun. terbiyesizlik etme dünyada neler oluyor, senin başına gelmez böyle şeyler umarım.

13 kasım 2021 20:46

5. anonim2 kimsenin başını yakacak ya da yanlış yapacak insan değilim, zaten derdim ay fırsat bu fırsat yeni ufuklara açılayım değil sadece nasıl yapacağı yoksa biraz daha uğraşmalı mıyım boşanmadan onu anlayabilmek. çook teşekkürler <3

// anonim 3 & 4 çok teşekkürler görüşleriniz için hepsi önemli şu an benim için.

13 kasım 2021 20:48

6. süslü siz kabul etseniz de etmeseniz aldatılmış olma ihtimaliniz çok yüksek

13 kasım 2021 20:51

7. Bu iliskinin zamanla toparlayacagini dusunecek kadar saf ya da salak olamazsin ss. Belli ki maddi cikar tatli gelmis agir basmis. Yoksa seninle sevismek istemiyorum diyen adamla ugrasmazsin yani. Bosanacaksin zaten erteliyorsun sadece. monogami ile baslayip poliye donen ya da renk olsun diye uclu denenen iliskilerde aldatmayla bitmeyeni ben gormedim. Ki bunlar iki taraf da isterse olacak seyler baskasi memnun olsun diye degil.

13 kasım 2021 20:54

8. anonim 7, benim gelirim eşimden daha yüksek. maddi bağlar illa çıkar vs için demek değilki ortam yatırımlar, alınanlar, ailesel şeyler yüzünden bahsettim o kısmı. yoksa çok şükür çok iyi bir kariyerim var. benim aklımı karıştıran eşinin yanında her gün konuştuğun, seni tanıyan bilen ve diğer konularda olan iyi arkadaşını da kaybedecek olma korkusu yatıyor. o kadar uzun zamandır hiç yalnız olmadım ki şu hayatta, korkuyorum galiba yalnızlıktan çok.

13 kasım 2021 20:59

9. süslü yaşlarınız kaç?