KIZLAR SİZE Bİ ŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM. ÖZELLİKLE UZUN YILLARDIR EVLİ OLAN SÜSLÜLER...
EŞİM İSTEDİĞİM ŞEKİLDE VARLIĞIMIN FARKINDA OLMUYOR. BERABER FİLM İZLİYORUZ, DIŞARI ÇIKIYORUZ YA DA PLAN YAPIYORUZ VS AMA BUNLAR HER ZAMAN OLMUYOR. MİSAL İŞTEN GELİYORUZ O BİLGİSAYARDA YA DA TELEFONDA BEN TELEFON YA DA DİZİ BAŞINDA BERABER HİÇ Bİ ŞEY YAPMASAK EKLİKLİĞİNİ HİSSETMİYOR. ÇOK ÜZÜLÜYORUM. HANİ BEN YAN ODADA DİZİ İZLERKEN GÜNLER GEÇSE İŞTEN GELSEK HERKES KENDİ KÖŞESİNE ÇEKİLSE YOKLUĞUMU FARKETMEYECEK. UZAK DAVRANAYIM DİYORUM NORMAL STANDART DAVRANIYORUM MESELA GİTMİYORUM YANINA HERKES KENDİ TAKILIYOR. BANA GELİP DE NE OLDU NEYİN VAR DEMİYOR. NEDEN YANIMA GELMİYORSUN DEMİYOR.
DÜN 3 4 SAAT ORTADA YOKTUM TEMİZLİK VS YAPTIM Bİ KEZ OLSUN GELİP BAKMADI ÖLDÜM MÜ KALDIM Mİ DİYE? YANINA GİDİP ÖLDÜM MÜ KALDIM MI Bİ GELİP BAKMADIN KAÇ SAATTİR DEDİM. YETER SEN ŞÖYLE KASVETLİSİN BÖYLE KASVETLİSİN KAVGA ÇIKARIYORSUN SÜREKLİ TAVIR TRİP YAPACAK YER ARIYORSUN VS DİYE BAĞIRDI. YİNE HİKAYENİN SONU BENİM AĞLAMAMLA BİTTİ. SİNİRLERİM ÇOK BOZUK.
FİKİRLERİNİZE, DIŞARIDAN Bİ GÖZE ÇOK İHTİYACIM VAR.
Eşinizle evliliğiniz genel olarak nasıl? Zaman geçtikçe mi böyle oldu? Cinsel hayatınız ne durumda? Ve bunu yanlış anlamayın fakat normalde eşinizi çok eleştirir misiniz sizinle iletişimi kavga ve eleştiri gibi hissediyor olabilir mi
Süslüm aşırı doğru bi taktik değil ama bence adama +1 level açman lazım. Ya yeni bi hobi edineceksin 'gel trekkinge gidelim' falan diyeceksin ya 'hadi bu haftasonu üsküpe gidelim' diyeceksin ya da işte yemek mi yapıyosun şarkı açıp dans ederek yapıcaksın ki adam sende başka bir şeyin, neşenin vs olduğunu görsün. Ha bu bizim yaşlıların eski taktiği ben yapar mıyım yapmam bana bakmayan adam sktirsin anasının evine gitsin ne uğraşıcam derim. Eskiler demiyomuş.
VE KENDİSİ ASLA KABUL ETMİYOR. BENİM ABARTTIĞIMI, BENİM KAVGA ÇIKARMAK İÇİN YER ARADIĞIMI, BENİM KASVETLİ OLDUĞUMU SÖYLÜYOR. HER ZAMAN BU ŞEKİLDE BİR İLİŞKİMİZ YOKTU. HALA DA YOK AMA ANLATAMIYORUM DEMEK İSTEDİĞİMİ.
MESELA GECELERİ SEVEREK OKŞAYARAK UYUTUR. FİLM AÇAR İZLEYELİM DER. Bİ YERE GİDELİM DESEM ÖNEMLİ Bİ İŞİ BİLE OLSA BIRAKIR GÖTÜRÜR YANİ MADDİ ANLAMDA DA BU ŞEKİLDE 1 DEDİĞİMİ 2 ETMEZ. AMA BU HER ZAMAN BÖYLE DEĞİL İŞTE. ACABA BEN Mİ HER ZAMAN ÇOK İLGİ BEKLİYORUM. HER ZAMAN MI ONDAN Bİ ŞEYLER BEKLİYORUM BUNU BİLEMİYORUM BİR TÜRLÜ.
AMA MESELA DÜN SÖYLEDİKLERİM İÇİN KAVGA ÇIKTI. BENİ SUÇLADI VE SİNİRDEN OTURUP AĞLADIM. NASIL ANLATABİLİRİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BİLEMİYORUM KENDİMİ ÇOK YALNIZ KİMSESİZ HİSSEDİYORUM ÇOK MUTSUZUM
Siz de onu görmeyin, zaten varlığı yokluğu birmiş anlattığınıza göre
BİR OPERASYON GEÇİRDİ ŞUAN PEK CİNSEL HAYATIMIZ YOK 1 HAFTADIR AMA ONUN DIŞINDA İKİMİZİN DE LİBİDOSU YÜKSEKTİ İYİYDİ CİNSEL ANLAMDA HİÇ SIKINTIMIZ OLMADI ŞİMDİYE KADAR. BU BAŞKA Bİ ŞEY BU ONDAN ÇOK BAĞIMSIZ.
10 YIL BERABERLİK 5 YIL EVLİLİK BU ARADA
PEKİ NASIL ONU GÖRMEYECEĞİM NE YAPABİLİRİM?
YANİ YATANA KADAR YAN ODADA OLSAM FARKETMİYOR ZATEN. ATIYORUM BUNU 1 HAFTA HER GÜN MÜ YAPAYIM NAPAYIM? SOĞUK MU DAVRANAYIM UZAK MI? YOKSA NE YAPAYIM
son yazdıklarınla ilk yazdıkların biraz çelişiyor. yani sana ilgi göstermediğinden dert yanıp çağırsam koşa koşa gelir yazmışsın. acaba sen mi ilgisiz kalıyorsun? ilgisi başka olduğu anlarda sadece küsüp onun anlamasını mı bekliyorsun yoksa bu konuda ses çıkartıyor musun yada sen onunla ilgilenmeye başlıyor musun?
ya işte benim de mi ne yaptığım belli değil ya da bende mi sıkıntı acaba anlayamıyorum. çağırsam gelir koşa koşa ama ben çağırdıktan sonra ne anlamı var ki? yani 2 dk gelip ne yapıyorum diye baksa çok mu zor? ya da çok mu uzak mesafedeyim diye düşünüyorum. ben çağırsam zaten iki eli kanda olsa gelir ama sorun bu değil işte. beni düşünsün değer kıymet versin istiyorum. kendi istediği için ben çağırdığım için ben istediğim için değil.
yani ben dün onları söyleyince aşkım ya kalkamadım acil bi şey vardı ona daldım bakamadım dese ya da işim vardı dese ok . ama beni ağlatacak kadar kasvetli olmakla, sorun çıkarmakla, trip yapmakla vs suçluyor. yani sarılsa etse zaten tepesine çöküp neden gelmedin diye olay çıkaracak bi kadın değilim ki.