eşim kedimizi istemiyor.      ?

süslüler o kadar kırgınım ki en başından anlatayım. eşimin üni döneminde kedisi varmış çok severmiş hala seviyorda kedileri. şehir değiştirdiği için arkadaşına vermiş. benim de 7 yaşında bir kedim var. sevgilik döneminde vs de seviyordu. sonra yanına taşındık 1 yıl oldu 6 ay önce de evlendik. alışma süreçleri vs oldu kedim sürekli onun kucağında hatta baya alıştı. ama eşim kedimin ani hateketlerinde o da ani hateket yapıyor korkuyor. son 2 gündür kedi 6 da miyavladı içerde uyandık gitti baktı ben uyudum uyuyamamış. sabah uyandım surat 5 karış ne oldu vs uyuyamadım bu böyle olmaz vs dedi. dedim kedi işte biliyorsun. sonra dedi ben göndericem bunu. dedim şakaysada komik değil o bize emanet can. çocuk olunca olmaz aynı evde dedi. gayette olur hamilelikte sadece kumunu temizlememem gerekiyor o kadar. tabii uzadı bu konuşma neyse. bugün sabah 7 hibi kedi oturma odasındaki şifonyeri itiyordu uyandık ben kameradan bakim dedim içeriye o arada eşim kalktı şşt falan yaptı yattı. ben uyandım eşim yoktu. uyan artık vs dedi. kahvaltıyı hazırlamış agresif ama. dedi yine uyuyamadım bıktım artık. dedim ben de uyandım ama uyudum 5 dk içinde ne olacak uyusaydın niye takıyosun. istemiyorum bebekle de olmaz kedinin tüyünden kumundan bıktım bi çözüm lazım gönderelim. dedim bak böyle bişeyi bana söyleyemezsin hatta düşünmen bile çok kırıcı bu canı başka bi yere nasıl gönderelim bir daha konusunu açma. sorumluluklarını al dedi. toplamda en fazla 10 defa brlki kumunu değiştirmiştir. kendinin kumu ayrı oda da. suyu makinada maması yine makinada kendi dökülüyor. dedim zaten sorumluluk ben de ne istiyorsun amacın sadece beni mutsuz etmek evlenmeden deseydin şimdi 2 günde mi sana batmaya başladı obsesyonlarınla uğraşamıcam dedim. hatta burda konu açmıştım eşim koltuğumdaki tarağa taktı vs diye. sürekli canımı acıtıp bir olay yaratıyor. surat 5 karış geziyor. yeter artık yoruldum gündemin benimle ilgili şeyler olmasından. dedim ben de taksam nelere takarım ama huzurumu huzurumuzu bozmak istemiyorum. sen niye bunları yapıyorsun bir düşün dedim kalktım. o kadar mutsuzum ki. ne yapacağım süslüler. kedimi asla başka bi yere vermem ama bıktım bu olaylardan. böyle bişey yaşayan var mı

1. Soru çok uzun olmuş paragraflarada ayıramadım tabii soruyu gözlerinize sağlık. Daha yapıcı yorumlar bekliyorum. Şuan düşünüyorum bu konu uzarsa boşanırım diye ama neden ya neden yani.

11 şubat 2024 14:16

2. Böyle bi konunun evlenmeden önce netleştirilmesi gerekirdi. Oyuncak değil bu gönderelim diyince gönderilmez.

11 şubat 2024 14:18

3. hayvan sevmeyen insanı sevmem. evli değil de mesela flört olsa kedi kalır adam giderdi sizin durumu bilemedim.

11 şubat 2024 14:19

4. Boşan süslü

11 şubat 2024 14:20

5. Süslüler zaten kedinin bizimle kalacağını biliyordu asla göndermeyeceğimide biliyor. Oyuncak vs alıyırdu yatak aldı. Ama şimdi sadece beni rahatsız etmek için yapıyor. Her gün robot mu çalışırmış. Dedim her gün yardımcı çağıralım o zaman. Yani kedi yapıyor (bişey yapmıyorda) bana takıyor surat çekmek zorundayım. Dedim senin suratını tavrını çekemem.

11 şubat 2024 14:25

6. süslü olay kedi değil ki adam senin varlığından rahatsız. acaba bi aşağılık kompleksi mi var? sen ondan daha üst konumda mısın aile olarak iş olarak? seni rahatsız hissettirmeye, tamamen doğal eşyalarına, belki de canından değerli hayvanına, evdeki varlığına farklı anlamlar yükleyip kavga çıkarıyo. kendi sorunu senin yapabileceğin bi şey yok

11 şubat 2024 14:25

7. ciddi uyku problemleri olan bir kedisever olarak yazıyorum. kedi beni uykumda öldürmeye kalksa yine de kıyamam. eşinizin gerçekten kedi sevdiğinden pek emin olamadım

11 şubat 2024 14:28

8. Evlenmeden önce konuşulmalı diyorsunuz da fikirler değişebilir. Bence bu yüzden boşanmak ağır olur ve gördüğüm kadarıyla daha farklı sorunlar da varmış. Oturun ciddi ciddi problemleri çözmeyi çalışın, terapi de deneyebilirsiniz

11 şubat 2024 14:34

9. Adamın derdi kediyle değil, soru sahibiyle. Bu daha da kırıcı ve çözülemeyecek bir şey gibi geldi bana. Neden sürekli sorun çıkarıp sizinle tartışıyor? Evlenmeden önce hiç bu tarz şeylerine şahit olmadınız mı? Bana da kompleksli olabilir gibi geldi ya. Daha mı fazla kazanıyorsunuz, geçmişte bir olay yaşadınız da onu ezdiğinizi mi düşündü vs uzar gider. Düşünün bence biraz size neden bu kadar öfkeli ve sizden rahatsız diye. Eğer mantıklı bir sebebi yoksa bu adamla ömür geçmez.

11 şubat 2024 14:36

10. olay çıkarıp senden ayrılmaya çalışuyor diye yorumladım: hayatında biri mi var bir bak bence. daha önce de yapmış bunu çünkü sinirlerine oynuyor.

11 şubat 2024 14:42