eşime oral seks istediğimi nasıl belli ederim?

süslüler merhaba eşimle toplam 5 yıllık ilişkimiz var, son 1 yıldır da evliyiz. ilişkimizin başından beri cinsel hayatımız var. ilk zamanlar ön sevişmede bana oral yapıyordu ama sonra azaldı, son 4-4,5 yıldır hiç yapmıyor. benden de talep etmediği için ben de ona yapmıyorum ama bana yapmasını istiyorum artık çünkü çok zevk alıyorum. bunu nasıl belli ederim yada nasıl söyleyebilirim? bu arada hijyen sorunum yok neredeyse her birlikteliğimizden önce duşumu alırım, jileti hallederim, kremler parfümler sürerim.

1. yani nasılı yok aslında, yapmanı istiyorum demenizin yeterli olması lazım

11 aralık 2024 15:25

2. soyle, talep et.

11 aralık 2024 15:29

3. Direkt söylemelisiniz.

11 aralık 2024 15:31

4. 5 yıldır birlikte olduğun adama cidden isteklerini belirtemiyor musun

11 aralık 2024 15:33

5. Nasıl direkt söylicem süsler ya sdfddfds utanıyorum hayal edemedim kendimi hiç öyle

11 aralık 2024 15:34

6. kız eskiden yapılırken utanmıyodun şimdi isterken mi utanacaksın sdkhusdf belki o da sen o kadar da sevmiyosun diye düşünüp yapmıyodur artık. söylemekten başka bi yolu yok ki. ya da bununla ilgili bi meme falan bulacaksın internetten onu göndereceksin mesajı alacak sdkjsj ya da baktın hiç söyleyemiyosun yazmayı da deneyebilirsin.

11 aralık 2024 15:35

7. 5 yıllık sevgilisinden oral isterken nası utanabilir bi insan ya

11 aralık 2024 15:37

8. ne var bende direkt yap diyemem mesela :) anladım soru sahibi seni bizde de o istiyor yapmak ama ben istemiyorum reddediyorum. alkol kullanıyorsanız hafif alkollüyken sevişme esnasında söyleyebilirsin daha rahat olursun

11 aralık 2024 15:41

9. Ay kızlar bilemedim valla. Aslında önceleri böyle güzel bir ortamda ön sevişmede kulağına söyleyeyim diye düşünmüştüm ama adam yapmak istemezse modum çok fena düşer diye de çekiniyorum.

11 aralık 2024 15:50

10. sevişirken yönlendirebilirsin bence söylemek zorunda değilsin. hem daha ateşli olur

11 aralık 2024 15:56