eşimin ınstagram ve arama geçmişi sy?

merhaba süslüler. öncelikle soracağım soru için insan eşinin telini karıştırır mı? güvenmiyorsan boşan bunu diyecekler yorum yapmasın lütfen. babamın azeri bi kadınla face yazışmalarını gördüğümden beri erkeğe fazla güvenim yok dün gece 3 te kalktım eşim tv izliyor elinde de telefon. ben odaya girince telefonu bıraktı. neden yatmadın diye sordum, dizi bitsin yatacağım dedi. sabah 6.30 da gözümü açtım eşim yanımda yok. salona gittim tv açık eşim hiç uyumamış. bişi demeden yatağa geri döndüm. 15 dk sonra geldi uyudu. telefonunu aldım ınstagram ve google arama geçmişini silmiş. sabah beni işe bıraktı hiç bisi demedim sormadım. kalkıp neden geçmişleri sildn desem üste çıkacak sen benim telefonumu mu karıştırdın bana güvenmiyor musun demeye başlayacak eşime güvenirim ama gözü kapalı değil. kimler neler neler yapıyor? şimdiye kadar bi falsosu olmadı. ama aklıma şüphe düşmedide değil. siz olsanız nasıl davranırdınız? gece boyu uyumamış ınsta ve google geçmişi tertemiz?

1. Sakın söyleme baktığını tabii ki. Gözetle dikkatli ol illa ki anlaşılır

4 ağustos 2020 10:31

2. sessizce izlemeye devam+1

4 ağustos 2020 10:33

3. Sabaha kadar mı yaptı mastürbasyon erotik şeylere bakmış diye nasıl net konusabiliyorsunuz? Bir şey söylemeyin ama takip edin ara ara derim.

4 ağustos 2020 10:38

4. Cevaplarinizi okudum teşekkür ederim. Şu an sessizce takipteyim, google my activiy den de baktım telefonuna dün gece ki hareketler yok. Sabah kadar bişi yapmamışta olabilir ama bu çok iyi niyetli bir düşünce olur. İçim içimi yiyor ama sakın kalmaya çalışıyorum. Bi süslü işe gitmedi mi.diye sormuş izinde şu an. Ben sadece dedim ki bir daha sabahlara kadar tv telefon yok bomboş iş yapıyorsun dedim. Hiç bişi belli etmedim. Ama google geçmişini temizlemesi beni acayip şüphelenirdi. Silinen google geçmişimi geri getiremem değil mi? Netten baktım da kesin bi cevap yok.

4 ağustos 2020 10:49

5. evli erkeklerin niye instagramı var mı ahahshshahshd tamam medeni durumumuza göre kaydoluruz dümdüz foto paylaşma sitesine

4 ağustos 2020 11:15

6. evli adamin instagramda isi yok, hatta bence erkegin isi yok. aklima bie yol gelirse yazarim suslu.

4 ağustos 2020 11:24

7. chrome kullandiysa ayarlardan mumkunmus. https://olivias-blog.net/google-deleted-history/amp/

4 ağustos 2020 11:26

8. Aklıma ilk gelen şey porno ama onu da gizli sekme açıp izlerdi ve geçmişi silme gereği duymazdı bence

4 ağustos 2020 11:32

9. Porno izlese gizliden açıp izlerdi dediğin gibi süslü.geçmişi sildiğime göre farklı bi durum var.

Anon 11 teşekkür ederim süslü.

Ya porno bile izlese ne gerek var düzenli seks hayatımız var zaten. Erkek bu kadar mı doyumsuz olur?

4 ağustos 2020 11:35

10. evli adamın instada işi ne mi? siz ciddi misiniz ya? evli kadının instada işi neymiş aranıyor kesin diye büyük büyük konuşalım o zaman.. napalım adamın boynuna tasma da takalım mı? o da bizi süs köpeği gibi gezdirsin o zaman, ne dersiniz? ortak hesabı hep saçma buldum herkesin kendi özgürlük alanı olmalı, sağlıklı olan da bu olmalı. mesela evli adamın sabaha kadar tv karşısında tek başına ne işi var deseniz bi' nebze yine anlaşılabilir olabilirdi.

bayılıyorsunuz nifak tohumları ekmeye.

soruyu soran süslü, ben olsam ben de şüphelenirdim.. umarım şüphelendiğiniz gibi bir durum çıkmaz, sessizce takip etmek şuan için en mantıklısı.

4 ağustos 2020 11:59