eşimin bir kadını güzel bulması normal mi?

eşim ile aynı şirkette farklı alanlarda çalışıyoruz. benim bir ara çalıştığım bir grupla şimdi o çalıştı bir haftalık bir proje için. ben o grupla çalışırken bir kadın vardı ve çok güzel bulmuştum ve kendine çok güvenli gelmişti. ona da söylemiştim aysel diye biri var, çok güzel ve kendine çok güvenli hayran kaldım diye. neyse eşim de o grupla çalıştı ve dedi ki senin söylediğin aysel yaptı moderasyonu, o bu işi profesyonel olarak yapıyor, işinin bir parçası bu kendine güvenli görünmek zorunda. sen de bunu sık sık yapsan o kendine güvenli görüntü sana da gelir dedi. peki aysel sence nasıl, güzel mi dedim. evet baya güzel dedi. aşkolsun dedim ben de. bu sefer de, iyi de dünyada güzel kadınlar ve yakışıklı erkekler var. ne yapalım yani. sen şimdi hiçbir erkeği yakışıklı bulmuyor musun, olabilir mi böyle bir şey dedi

1. İlişkiniz olan erkeğe şu kadın çok güzel çok akıllı çok kibar vs diye övmeyin. Akıllarında yoksa da sokuyorsunuz. Denendi onaylandı

26 mart 2023 15:55

2. süslü kendiniz güzel mi diye sormuşsunuz, çirkin mi deseydi. durduk yere söylediklerinde sinirleniyorum ama bu olayda bir şey yok bence.

26 mart 2023 15:56

3. Adam denecek her şeyi demiş biz daha ne diyelim? Cevabını beğenmeyeceğin soruları sormayacaksın. Bunu cilve için yapıyorsan da yanlış adama yapmışsın.

26 mart 2023 15:56

4. Normal

26 mart 2023 16:01

5. Cidden size göre dünyadaki tek yakışıklı insan eşiniz mi? Anormal olan bu.

26 mart 2023 16:04

6. ya nasıl insanlar var hayret ediyorum.

26 mart 2023 16:04

7. gerçekten bu kafadaki insanlar nasıl iş güç sahibi olup evleniyorlar?

26 mart 2023 16:06

8. Çok benzerini yaşamıştım. Eşimle aynı sektördeyiz, onların şirketten bizim şirkete biri transfer olmuştu. Ali çok iyi çocuktur, hem de yakışıklı ama yalnız bizim şirkettekiler ne arıyor anlamıyorum demişti. Ortak bir projede çalıştık 1 ay kadar sürmüştü, ali gerçekten çok karizmatik dediğimde senin verdiğin tepki minvalinde bir tepki vermişti. Neymiş başkasını yakışıklı bulamazmışım. Ulan sen söyledin zaten başta yakışıklı diye, ben diyince mi sorun oldu? Konu 3 gün trip sonucunda kapanmıştı, bir daha asla ali'den veya başka bir iş arkadaşından bahsetmedi o şekilde.

26 mart 2023 16:25

9. eşinin bir başka kadını güzel bulması çok normal??? ben evliyim eşime de çokkk aşığım ama dünyda bir sürü yakışıklı erkek olduğunun farkındayım?

eşin eve gelip "aysel de çok güzelmiş cidden" dese çok ayıp etmiş derdim ama sen sormuşsun güzel mi diye. e güzele güzel denir senin hassas kalbin incinmeyecek diye yalan mı söylesin anlamadım ki? bir başka kadın hakkında güzel dediğini duymak istemiyosan o kadın güzel mi diye sormayacaksın, çok basit.

26 mart 2023 17:06

10. Ay şaka mısınız güzel  mi diye sormuşsunuz o da haliyle güzel demiş. Madem bozulacaktınız niye sordunuz? Başlıkta ayrıca garip. Eşinizin veya dünya üzerindeki tüm erkeklerin bir kadını güzel bulması normal. Siz evlendiniz diye hiç kimseyi yakışıklı bulmuyor musunuz? Yormayın insanları

26 mart 2023 17:25